Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829

OFERTE ACTIVE

GRUND UNIVERSAL CT7 5L (AMORSA)

GRUND UNIVERSAL CT7 5L (AMORSA)

Ceresit CT 7 este recomandat în special pentru suprafețe pe bază de ipsos și BCA, dar și pe tencuieli tradiționale pe bază de ciment și var-ciment.

GUCCT7
29,44 lei
Cu TVA

Trimite unui prieten
GRUND UNIVERSAL CT7 5L (AMORSA)

GRUND UNIVERSAL CT7 5L (AMORSA)

Ceresit CT 7 este recomandat în special pentru suprafețe pe bază de ipsos și BCA, dar și pe tencuieli tradiționale pe bază de ciment și var-ciment.

 

Descriere

GRUND UNIVERSAL CT7 5L (AMORSA)

Descriere și utilizare:

Ceresit CT 7 grund se folosește pentru amorsarea suprafețelor absorbante, cum ar fi: beton, tencuieli tradiționale pe bază de ciment și var-ciment, beton celular. Utilizarea CT 7 este recomandată în special pentru suprafețe pe bază de ipsos și BCA. Este potrivit și pentru grunduirea plăcilor de gips-carton neimpregnate. Ceresit CT 7 poate fi folosit în interiorul și în exteriorul clădirilor, printre altele înainte de montarea plăcilor ceramice, șpăcluire, zugrăvire, tapetare sau montarea plăcilor termoizolante. Grundul nu conține solvenți. Suprafețele grunduite cu CT 7 au o capacitate de absorbție mai mică, fapt care previne o uscare prea rapidă a mortarelor adezive, maselor de șpaclu sau vopselelor. Grundul penetrează suprafața și leagă granulele de agregat, fără a determina însă creșterea parametrilor de rezistență în întreaga secțiune a suprafeței. Pentru grunduirea suprafețelor înainte de aplicarea unor tencuieli decorative în strat subțire se va folosi vopseaua grund Ceresit CT 16 sau CT 15.

Avantaje: 
  • scade capacitatea de absorbție a suprafeței
  • crește aderența suprafeței
  • lasă pereții să respire
  • facilitează aplicarea straturilor succesive, de exemplu adezivi, mase de șpaclu, vopsele
Pregătirea suprafeței de bază:

Suprafețele grunduite cu CT 7 trebuie să fie uscate, cu capacitate portantă și lipsite de substanțe antiaderente: grăsimi, bitum, praf etc. Murdăria și straturile cu rezistență scăzută trebuie înlăturate. Acest lucru este valabil și pentru vopselele cu clei, care trebuie răzuite și apoi spălate cu apă. Suprafețele pe bază de ipsos și straturile de zugrăveală rezistente trebuie asperizate cu hârtie abrazivă, apoi bine curățate și desprăfuite. În locurile contaminate cu mușchi, licheni și alge și care sunt supuse riscului de formare a ciupercilor de mucegai, trebuie aplicată soluția fungicidă Ceresit Stop Mucegaiului, conform fișei tehnice a acesteia.

Mod de aplicare:

Agitați ambalajul de câteva ori. Grundul se va aplica pe suprafață cu pensula. CT 7 se usucă în decurs de circa 2 ore. Dacă după uscarea grundului, suprafața este în continuare absorbantă, repetați operațiunea de grunduire. Instrumentele de lucru și locurile proaspăt murdărite se vor spăla cu apă.
Notă: Lucrările vor fi efectuate la o temperatură a aerului și a suprafeței cuprinsă între +5°C și +25°C și o umiditate a aerului mai mică de 80%. Toate datele prezentate se referă la condiții de temperatură de +20°C și o umiditate relativă a aerului de 60%. În alte condiții, trebuie avută în vedere o uscare mai rapidă sau mai lentă a substanței. În cazul contactului materialului cu ochii, aceștia se vor clăti din abundență cu apă și se va solicita sfatul medicului.

Date tehnice:
  • Material de bază: dispersie apoasă de rășini sintetice
  • Densitate: circa 1,0 kg/dm³
  • Temperatură de aplicare: între +5°C și +25°C
  • Timp de uscare: aprox. 2 ore în funcție de capacitatea de absorbție a suprafeței și de condițiile de    temperatură și umiditatE
  • Consum: între 0,1 și 0,5 l/m² în funcție de omogenitatea și capacitatea de absorbție a suprafeței

Ambalare:

Bidoane din plastic de 5 l și 10 l.

Detalii ale produsului

Greutate
5 L
Mod Prezentare
Bidon
CERESIT
Nou

Nota Comentarii (2)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista pentru comparare