Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

   Vă mulțumim că navigați și faceți cumpărături în magazinul nostru online Depo Materiale Construcții. Vă asigurăm că magazinul nostru prelucrează datele dumneavoastră în mod onest și transparent în conformitate cu Regulamentul European privind protecția datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 („GDPR”).

Aceasta Politică de Confidențialitate este parte din Termeni și Condiții și se aplică site-ului depo-materiale-constructii.ro

Depo Materiale Construcții a considerat încă de la înființare, asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca o prioritate fundamentală dedicându-și toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra și păstra datele dumneavoastră personale în deplină siguranță. 

Din respect pentru dumneavoastră am decis să vă informăm prin această pagină, despre politica magazinului nostru de prelucrare a datelor cu caracter personal.

 

Ce date personale colectăm și prelucrăm ?

Depo Materiale Constructii, colectează datele cu caracter personal direct de la dumneavoastră în momentul plasării unei comenzi pe site-ul nostru sau prin telefon atunci când optați să vă fie preluată comanda de către un agent de vânzări. Politica noastră este de a colecta și prelucra doar datele care ne sunt necesare pentru prelucrarea și livrarea comenzilor și pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută atunci când navigați sau faceți cumpărături pe site-ul web al magazinului nostru online.

Datele personale pe care le solicităm la plasarea comenzii de către dvs. direct pe site sunt:

adresa e-mail

forma de adresare (domn / doamnă)(opțional)

nume și prenume

numele și datele de identificare ale societății comerciale (atunci când se dorește facturarea și achiziționarea mărfurilor pe o entitate juridică)

adresa de facturare / livrare

număr de telefon

Datele personale solicitate la preluarea comenzii telefonic de către un agent de vânzări sunt:

nume și prenume

numele și datele de identificare ale societății comerciale (atunci când se dorește facturarea și achiziționarea mărfurilor pe o entitate juridică)

adresa de facturare / livrare

număr de telefon

Pentru confortul dumneavoastră Depo Materiale Constructii a optat să nu solicite alte informații suplimentare, precum: fotografie, data nașterii, cod numeric personal, serii și numere acte de identificare, datele cardului bancar, contul bancar și banca, nivelul educației, conturi(nickname) rețele sociale… etc. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs. în timpul vizitării site-ului nostru web, pentru a îmbunătății experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. Pentru a afla mai multe detalii în acest sens vă rugăm să consultați secțiunea privitoare la politica cookies.

Depo Materiale Constructii nu colectează și nu prelucrează în alt mod, date sensibile incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal.

 

De ce avem nevoie de datele dumneavoastră personale ?

Depo Materiale Constructii procesează datele dvs. personale, strict pentru ce v-au fost solicitate, și anume: validarea, prelucrarea, facturarea și livrarea comenzii prin curier sau mașinile personale la adresa indicată de dumneavoastră.

De asemenea datele dvs. personale ne ajută la asigurarea serviciilor de suport și oferirea de răspunsuri la întrebările dvs. cu privire la comenzile dvs. sau la bunurile și serviciile prestate de către Depo Materiale Constructii.

Vă informăm că la deschiderea unui cont în magazinul online Depo Materiale Constructii aveți posibilitatea să vă abonați la campanii de informare (newsletter) referitoare la oferte, scăderi și actualizări de prețuri pentru produsele comercializate. În acest caz Depo Materiale Constructii va putea trimite ocazional mail-uri de informare.

 

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră ?

Depo Materiale Constructii va stoca datele dvs. cu caracter personal atâta timp cât doriți să dețineți un cont în magazinul nostru online.

Puteți să solicitați oricând ștergerea informațiilor cu caracter personal sau închiderea contului.

 

Cu cine împărtășim datele dumneavoastră ?

În general cu Nimeni.

Stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României și ne angajăm să nu transferăm datele dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii.

După caz, pentru livrarea anumitor comenzi, transmitem anumite date cu caracter personal ale dvs. cum ar fi numele și prenumele, adresa și numărul de telefon către furnizorii de servicii de curierat.

În anumite situații în cazul în care ne revine o obligație legală vom folosi sau transmite anumite date cu caracter personal unor autorități publice de pe teritoriul României; cum ar fi obligațiile impuse de prevederile legale aplicabile în materie fiscală și contabilă.

De asemenea pot exista situații când putem transmite date cu caracter personal către autoritățile publice competente pentru a ne proteja drepturile sau activitatea comercială cum ar fi:

– Atacuri cibernetice asupra site-ului web și/sau utilizatorilor platformei Depo Materiale Constructii

– Prevenirea și detectarea tentativelor de fraudare a magazinului online Depo Materiale Constructii

– Prevenirea și gestionarea a oricărei breșe de securitate IT.

 

Ce măsuri de securitate asigurăm pentru protecția datelor dumneavoastră ?

Încă de la înființare, am optat pentru criptarea tuturor paginilor din magazinul nostru folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2, aceasta însemnând că toate comunicările dintre browser-ul dvs. și site-ul web depo-materiale-constructii.ro sunt criptate.

Site-ul web depo-materiale-constructii.ro este stocat pe unul din server-ele securizate ale furnizorului numărul 1 din România pentru serviciile de găzduire web.

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea și actualizarea permanentă a măsurilor tehnice în conformitate cu standardele industriei, pentru prevenirea și gestionarea oricărei breșe de securitate IT.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atenționăm că în general, transmiterea informațiilor prin Internet sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute și utilizate de către terțe părți neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

Ce drepturi și opțiunile aveți în privința datelor pe care le prelucrăm ?

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal.

Aveți dreptul de a fi informat cu privire la modul în care prelucrăm datele dvs. și puteți solicita:

– accesul la datele dvs.

– corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre referitoare la datele personale inexacte sau incomplete (va fi nevoie să verificăm exactitatea datelor furnizate înainte de rectificarea acestora)

– neprelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de către terți.

– restricționarea prelucrării datelor dvs.

– ștergerea contului și a datelor dvs. cu caracter personal (vom putea refuza ștergerea datelor personale pentru respectarea unei obligații legale sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță).

De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției.

Vă stăm la dispoziție pentru orice nelămuriri, clarificări sau orice detalii de care aveți nevoie cu privire la prezenta politică de prelucrare a datelor.

Din respect pentru drepturile dvs. și pentru a ne putea contacta rapid, Depo Materiale Constructii a desemnat o persoană pentru preluarea solicitărilor dvs. și a creat o rubrică specială ("Prelucrare Date Personale") la pagina de contact a site-ului, unde puteți solicita sau sesiza orice problemă referitoare la datele cu caracter personal. De asemenea în contul dumneavoastră de client am creat un tab nou "Gestionarea Datelor Personale". Ne mai puteți contacta și prin poștă sau curier la adresa de pe pagina de contact a site-ului - cu mențiunea în atenția Responsabilului cu protecția datelor.

Fără a afecta în vreun fel dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere națională, vă rugăm să ne contactați în prealabil prin una din metodele mai sus menționate, și vă asigurăm că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă. Vă rugăm ca la orice solicitare doriți să ne transmiteți cu privire la datele dvs. personale, să folosiți adresa de e-mail aferentă contului / comenzii Depo Materiale Constructii. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informații suplimentare ce au ca scop confirmarea identității dvs.

 

Prin citirea prezentei Politici de confidențialitate, Utilizatorul declară că a luat la cunoștință faptul că îi sunt garantate drepturile prevăzute de lege. Continuarea dvs. de a naviga și accesa conținutul website-ului depo-materiale-constructii.ro implică acceptarea politici de confidențialitate.

 

Prezenta Politică de Prelucrare a Datelor este supusă modificărilor.

Ultima actualizare: 24 mai 2018

 
Produs adăugat în lista pentru comparare