OFERTE ACTIVE

Polistiren Extrudat

Oamenii au mai întrebat și

Ce este polistirenul extrudat ?

Polistirenul extrudat este o spuma polimerica rigida obtinuta prin metoda de extrudare. Panourile astfel obtinute au o structura omogena de înalta densitate cu o rezistenta la compresiune ridicata.
Placile sunt usoare si flexibile, au un comportament foarte bun în mediile umede si asigura o izolatie termica excelenta. Datorita acestor caracteristici, polistirenul extrudat este un material indispensabil în domeniul constuctiilor.

Cu ce se lipeste polistirenul extrudat ?

Placile de polistiren extrudat se lipesc cu adezivi polierutanici tip spuma poliuretanica cu expandare mica, cu adezivi tip masa de spaclu pentru lipirea polistirenului extrudat, specializati pentru materialul suport pe care se va lipi polistirenul sau adezivi universali pentru lipirea polistirenului, aplicabil pentru orice tip de material suport...

Pana la ce temperatura se poate placa cu polistiren ?

Pentru placarea cu polistiren, în mod normal trebuie evitate perioadele foarte reci.
Temperatura minimima pentru placarea cu polistiren depinde de adezivul de polistiren pe care îl folosim... astfel în functie de temperatura mediului înconjurator în momentul aplicarii acestuia producatorii au împartit adezivii în doua categorii:
- adezivi aplicabili între 5 si 30 °C
- adezivi aplicabili între - 5 si 20 °C
Deci, ca si concluzie, în functie de adezivul folosit, polistirenul se poate aplica în plaja de temperaturi -5 - 30 °C.

Cate dibluri se pun la polistiren pe mp ?

Desi placile de polistiren sunt fixate si lipite cu adezivi speciali, normele de siguranta în constructii prevad asigurarea placilor de polistiren, cu dibluri speciale cu flansa de minim 5cm în diametru. Acestea trebuie montate în numar de 6 dibluri la mp.

Produs adăugat în lista pentru comparare