Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829Polistiren Extrudat

Super Preț ! POLISTIREN EXTRUDAT GRAFITAT BRIOTHERM GIAS XPS Mărește

POLISTIREN EXTRUDAT GRAFITAT BRIOTHERM GIAS XPS 30MM

PEGBG30

Polistirenul extrudat este un termoizolant realizat din spumă rigidă de polistiren extrudat (XPS), prelucrat  sub formă de panouri rigide. Calitațile principale sunt: nivelul ridicat de izolare termică, de înaltă rezistență la compresiune și umezeală, ignifug etc..

PREȚUL ESTE PE BAX !

Mai multe detalii

167,20 lei

-20%

209,00 lei

Fişă tehnică

ProducătorBriotherm
TipExtrudat
Lungime1250 mm
Lățime580 mm
Grosime30 mm
Suprafață10.15 mp
ProprietățiRezistenţă fizico-mecanică sporită
Nr. plăci / bax14
Volum0.305 mc
Mod PrezentareBax

Mai multe informații

POLISTIREN EXTRUDAT GRAFITAT BRIOTHERM GIAS XPS 30MM

Descriere:

POLISTIREN EXTRUDAT GRAFITAT BRIOTHERM GIAS XPS este un material de constructie robust si durabil, cu o rezistenta la compresiune ridicata si o performanta termica superioara.
Structura celulara de inalta densitate a GIAS Grafit XPS confera proprietatea de a fi aproape impermeabil, fara a-si modifica parametrii fizici.

Domenii de utilizare:

Izolarea pardoselilor: rezistenta inalta la compresiune a placilor de polistiren extrudat GIAS Grafit XPS il face ideal pentru izolarea unei game largi de pardoseli, in special a celor supuse la sarcini grele, cum ar fi depozitele, halele de productie, parcarile, etc. Placile de polistiren extrudat XPS pot absorbi si sarcini concentrate, dar se pot adapta si suprafetelor denivelate cu incarcari distribuite, fiind stabil dimensional. O alta caracteristica importanta e faptul ca nu va atrage paraziti si este rezistent impotriva majoritatii contaminantilor aflati la nivelul solului.
Anveloparea cladirilor: GIAS Grafit XPS este ideal pentru izolarea exterioara a cladirilor de la nivelul solului pana la acoperis, eliminand formarea puntilor termice. Izolarea exterioara a peretilor ajuta la pastrarea caldurii, reducand si mai mult piederea de energie prin fundatii. GIAS Grafit XPS este potrivit pentru utilizarea in soluri cu permeabilitate mare, medie sau impermeabile oferind izolare hidro-termica excelenta. Avand cel mai mic coeficient λ = 0.027 GIAS Grafit grafitat XPS ajuta in evaluarea energetica a cladirii dumneavoastra si scade simtitor cheltuielile pentru energia consumata in asigurarea confortului termic.
Acoperisuri terasate: Plăcile polistiren extrudat GIAS Grafit grafitat XPS sunt durabile, nu putrezesc sau se descompun Se monteaza ca un strat izolator peste membrana de hidroizolatie pentru a o proteja de fluctuații ale condițiilor meteorologice. Rezistenta sa mare la compresiune il face un material de izolare ideal pentru acoperisuri supuse unor sarcini deosebite sau trafic pietonal constant.

Date tehnice:
Rezistența la tracțiune: TR200  (≥200 kPa)
Rezistența la compresiune: CS (10/Y)300  (≥300kPa)
Densitate: minim ≥ 32 kg/m2
Conductivitate termică: 0.032 W/mK
Clasa de reactie la foc: F