Livrarea comenzilor

 

Comandă produse de peste 15.000 lei, TVA inclus pentru a beneficia de transport GRATUIT oriunde în țară ! (Se aplică comenzilor cu o greutate de maxim 3,5 tone și volum de maxim 20 metri cubi. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon.)

Livrările se fac cu autoutilitarele proprietatea Depo-materiale-constructii.ro, dar și prin firme specializate de curierat.

 

LIVRARE UTILITARĂ DEPO-MATERIALE-CONSTRUCTII.ro

 

Livrările se fac de Luni până Vineri între orele 08:00 - 17:00. Pentru livrări în afara orelor de program se va discuta cu agentul de vânzări.

Tarifele pentru livrarea comenzilor sunt următoarele: 

     a. Greutate până la 3.000 kg, lungime maximă a produselor de 6 metri și volumetrie maximă 24 metri cubi, în București prețul este de 49 lei TVA inclus.

     b. Greutate până la 3.500 kg, dar nu mai putin de 1000 kg si lungime maximă a produselor de 12 metri, transportul se va face cu platformă cu remorcă, prețul în București fiind de 150 lei TVA inclus. Pentru zonele limitrofe Bucureștiului prețul este în funcție de distanță și se comunică de către un agent de vânzări.

     c. Greutate până la 3.000 kg, lungime maximă a produselor de 6 metri și volumetrie maximă 24 metri cubi, în zonele limitrofe Bucureștiului, prețul este negociabil în funcție de distanță.

     d. Pentru comenzile sub 1500 de lei si care necesită livrare cu transport auto Depo Materiale Constructii, în Bucuresti pretul este de 249 lei.

     e. Pentru livrari in Bucuresti cu transport auto Depo Materiale Constructii, in zonele A sau B (asa cum sunt clasificate de Primaria Capitalei), pretul este de 149 lei, transportul efectuandu-se doar dupa o analiza prealabila a departamentului de logistica Depo Materiale Constructii     

     f. Pentru livrări în celelalte județe prețurile de transport pot fi negociate.

     g. Pentru livrările care depășesc greutatea, volumetria sau lungimea specificată mai sus, în București și zonele limitrofe sau celelalte județe, prețul de transport va fi specificat de către agentul de vânzări.

     h. Livrările de Bca si Caramidă se efectuează de către furnizori cu automacara cu braț hidraulic pentru un minim de 10 paleti. Livrările se efectuează în București și pe o rază de maxim 30 km în jurul orașului. Prețul transportului va fi specificat de către agentul de vânzări.

     i. La cerere contra cost se poate asigura descărcare manuală cu personal Depo-materiale-constructii.ro. Prețul va fi specificat de agentul de vânzări în funcție de produsele comandate și distanța de descărcare.

     Costurile suplimentare pentru livrările la adresele aflate în zone cu taxe suplimentare solicitate de către Primării sau CNADNR, revin în sarcina clientului.


Tarifele pentru livrarea comenzilor în alte județe și localități pentru materiale grele sunt următoarele:

Pentru comenzi cu greutatea între 1-800kg costul transportului este 1.80 lei/km (fără TVA)
Pentru comenzi cu greutatea între 801-1200kg costul transportului este 2.20 lei/km (fără TVA)
Pentru comenzi cu greutatea între 1201-3000kg costul transportului este 2.45 lei/km (fără TVA)
Pentru comenzi cu greutatea peste 3001kg costul transportului va fi specificat de către agentul de vânzări.

*Notă: Costurile transportului în alte localități se facturează dus-întors de la depozitul central din Dragomirești Deal, Ilfov.

 

LIVRARI PRIN CURIERAT

 

Pentru produsele expediate prin curier, plătite în prealabil online, taxa transport este de 25 lei tva inclus la comenzile în limita a 3 kg fizic sau volumetric, pe tot teritoriul României. Pentru livrările cu plata ramburs se percepe o taxă de 5 lei tva inclus. Pentru fiecare kg în plus, Nemo Curier percepe o taxă de 1,72 lei plus tva. Pentru produsele a căror lungime depăsește 2 m Nemo Curier percepe o taxă de greutate liniară. Pentru o lungime cuprinsă între 2 și 3 metri Nemo Curier adaugă la taxare 50 de kg în plus față de greutatea fizică sau volumetrică a coletului. La lungimile de peste 3 m, Nemo Curier taxează în plus 100 kg față de greutatea fizică sau volumetrică a coletului.