Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829Membrana Hidroizolatii

MEMBRANA HIDROIZOLATOARE ARTEC V 4 Mărește

MEMBRANA HIDROIZOLATOARE ARTEC V 4

Membrana Bituminoasă este un material hidroizolator termosudabil, din bitum aditivat. Membrana bituminoasă se folosește în majoritatea lucrarilor de hidroizolare.

PREȚUL ESTE PE M2 !
Se vinde numai la rolă !

Mai multe detalii

11,87 lei

11,87 lei pe mp

Fişă tehnică

TipSuport Fibră Sticlă
Lungime10 m
Lățime1 m
Suprafață10 mp
Greutate4 kg/m²
Mod PrezentareRolă

Mai multe informații

MEMBRANA HIDROIZOLATOARE ARTEC V 4


ARTEC 5 este o gamă de membrane pe bază de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), având o armătură compozită, formată din împâslitură de poliester (P) armată cu fibre de sticlă răsucite dispuse longitudinal sau in rețea, respectiv o împâslitură de fibră de sticlă armată longitudinal (V).
Compoziţia modificată a membranei oferă proprietăţi excelente împotriva îmbătrânirii, elasticitate, flexibilitate la rece, durabilitate.

Membranele ARTEC 5 P şi PA au proprietăţi mecanice deosebite datorită naturii poliesterice a armăturii şi a reţelei de armare a acesteia.
Membranele ARTEC 5 V şi VA oferă foarte bună stabilitate dimensională, fiind folosite ca strat de bază sau strat final în lucrările bi- sau multistrat (V + PA sau P+ VA).
Membranele ARTEC 5 PA şi ARTEC 5 VA se livrează cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodată şi un aspect estetic aplicaţiei. Membrana este prevăzută cu margine de suprapunere laterală de 10 cm.
Membranele ARTEC 5 P şi V sunt fabricate cu finisaj de nisip pe faţa superioară.
Partea inferioară a membranelor ARTEC 5 este protejată cu o folie de polietilenă termofuzibilă care previne lipirea materialului când este rulat şi se topeşte în timpul termosudării cu flacără. Temperatura corespunzătoare aplicării se poate controla, urmărind dispariţia marcajului ştanţat în relief (gofratura) de pe suprafaţa de aşezare a membranei. Încălzirea membranei peste temperatura de topire optimă poate provoca modificări în structura materialului.
Domenii de utilizare:
Lucrări de complexitate uşoară, acoperişuri plane pe structură de beton, fundaţii etc.
Membranele ARTEC 5 P / V cu finisaj nisip pot fi folosite ca prim strat drept barieră de vapori. 

 


Destinație:
Lucrări de hidroizolare
Mod de aplicare:
Aplicare la flacăra / fixare mecanică
Consum orientativ:
1,1 mp/mp cu suprapunere de straturi de 10cm

Armatură: fibră sticlă

Finisaj superior: folie-PE