Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829

OFERTE ACTIVE

POLICARBONAT COMPACT TRANSPARENT

POLICARBONAT COMPACT TRANSPARENT 4 MM

Policarbonatul compact sau solid este un material plastic de înaltă performantă, oferind o combinatie excelentă între rezistentă si claritate optică, fiind ideal pentru aplicatii unde sunt necesare ambele proprietati.
Tip
PCT4
1.106,40 lei
Cu TVA

Trimite unui prieten
POLICARBONAT COMPACT TRANSPARENT 4 MM

POLICARBONAT COMPACT TRANSPARENT 4 MM

Policarbonatul compact sau solid este un material plastic de înaltă performantă, oferind o combinatie excelentă între rezistentă si claritate optică, fiind ideal pentru aplicatii unde sunt necesare ambele proprietati.

 


XCredit module tbi bank 3.3.2

68.08 Lei x 24 rate

Descriere

Descriere:

Placile de policarbonat compact sau policarbonat solid așa cum mai sunt numite, fac parte din punct de vedere tehnic din categoria celor mai avansate materiale plastice. Placa de policarbonat compact are ambele fete lucioase si un grad de transparenta ridicat comparabil cu cel al sticlei. Placile de policarbonat compact sunt produse în varianta transparent, fumuriu, opal (alb) sau colorat.
La aceeași grosime și dimensiune, policarbonatul compact este practic incasabil fiind de 250 de ori mai rezistent la impact si de două ori mai ușor decât sticla.
Pentru montajul la exterior, trebuiesc achiziționate doar placile de policarbonat compact cu protectie UV. Acestea au integrat în procesul de fabricare un strat cu rezistență UV pe ambele fețe ale plăcii, astfel durata de viață ajungând să depășească 10 ani.

Utilizare:

Policarbonatul compact transparent are o claritate optică de 92 - 94 %, fiind o alternativa populară pentru sticlă, în aplicatii precum ferestre, copertine si acoperisuri curbate, design, panouri publicitare si în toate proiectele si aplicatiile unde este necesară o bună vizibilitate. De asemenea, placile de policarbonat solid transparent sunt ideale pentru aplicatii care necesita pe lângă o claritate optică foarte bună si o rezistentă mare la impact, cum ar fi cazul scuturilor de protectie sau fabricarea unor componente pentru echipamentele de protectie, panouri solare, parbrize pentru barci, ambalaje, vitrine antiefractie, etc...

Caracteristici tehnice:

- transmisie a luminii de 92% - 94% în functie de grosime
- rezistentă ridicată la impact (de 250 ori mai rezistent decât sticla)
- difuzie uniformă a luminii
- prelucrări multiple - se poate tăia, găuri, termoforma, lipi, printa, cu ușurință
- poate fi folosit în contactul cu alimentele
- rezistență foarte bună la razele UV și îmbătrânire
- este rezistent la acizii diluați și la soluțiile alcaline
- utilizare într-o gamă mare de temperaturi.

Detalii ale produsului

Tip
Policarbonat Compact
Lungime
3050 mm
Lățime
2050 mm
Grosime
4 mm
Suprafață
6,25 mp
Culoare
Transparent
Greutate foaie
~30Kg
Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (3)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista pentru comparare