Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829

OFERTE ACTIVE

  • SUPER PRET !
BCA YTONG 25X20X60

BCA YTONG 30X20X60

BCA-ul este un material productiv, masiv dar ușor, ce poate fi pus în operă cu consum redus de manoperă și mortar, astfel ajungându-se la un cost minim pe metrul pătrat de zid construit.
BY302060
1.127,00 lei (1.127,00 lei / palet)
Cu TVA

Trimite unui prieten
BCA YTONG 30X20X60

BCA YTONG 30X20X60

BCA-ul este un material productiv, masiv dar ușor, ce poate fi pus în operă cu consum redus de manoperă și mortar, astfel ajungându-se la un cost minim pe metrul pătrat de zid construit.

 


XCredit module tbi bank 3.3.2

292.36 Lei x 4 rate

Descriere

BCA YTONG 30X20X60

GRATUIT: 1 sac adeziv ytong 25kg/palet

Acest produs se vinde la palet.
Pret palet de lemn 55 lei (returnabil in 15 zile).

La returnarea paletului se scade 10% uzura palet.

Livrare doar cu macara min. 10 paleti.

Descriere

Blocurile de zidarie Ytong pentru pereți interiori/exteriori sunt potrivite oricărui tip de construcție. Datorită abaterilor dimensionale foarte mici, peretele interior/exterior construit va fi perfect, foarte simplu de tapetat, ornat și vopsit. Ytong se potriveste oricarui tip de mediu interior, fiind neinflamabil, compact, solid și fără sensibilitate la umiditate.
Un perete interior construit cu Ytong are o greutate scazută și în același timp beneficiază de o izolare fonică și termică excelentă.

Avantaje

Zidarie termoizolanta
Datorita proprietatilor excelente de izolare termica a blocurilor de zidarie Ytong, se asigura confortul locuitorilor pe durata unui intreg ciclu anual, prin sustinerea unei temperaturi interioare constante, cu umiditate controlata datorita unei bune permeabilitati la vapori.
 
Material ecologic si sustenabil
Ytong este produs din nisip, var, ciment si apa, resurse complet naturale si minerale. Extragerea materiilor prime se face prin procedee neinvazive, ecologice – echilibrul natural nefiind astfel afectat, iar produsul obtinut este ecologic si sustenabil.
 
Eficient si Economic
Punerea in opera simpla si rapida datorita imbinarilor nut-feder si a manerelor de prindere salveaza timp si costuri pe santier. Pe termen lung, eficienta energetica determina economii de energie si la costurile de intretinere a caldirilor sau a locuintelor. 
 
Rezistenta la foc
Stabilitatea materialului la temperaturi inalte si rezistenta la foc a zidariei asigura protectia optima impotriva incendiilor. Blocurile de zidarie Ytong se incadreaza in clasa A1 de reactie la foc, iar in caz de incendiu nu emana gaze toxice.

Caracteristici: :

Masa (M- kg) cca. 14 kg 
Rezistenta la compresiune (N/mm²) 3
Consum specific : 27.8 buc/m³ , 4.80 m2/palet
1.44MC/Palet

Detalii ale produsului

Lungime
60 cm
Lățime
30 cm
Înălțime
20 cm
Număr de bucăți pe palet
40
Buc/Mc
27.8
Greutate
Cca. 14 kg/buc
Mod Prezentare
Palet / 1.44 mc
Producător
Ytong
Stoc
In Stoc Furnizor
YTONG
Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (3)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista pentru comparare