Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829Vopsea, Grund - Metal / Lemn

VOPSEA EMAIL PENTRU METAL DIRECT PE RUGINA OSKAR 2.5L

Oskar DIRECT PE RUGINA este o vopsea având la bază rășini alchidice, pigmenți, solventi organici, sicativi, aditivi și este utilizată pentru protejarea suprafețelor interioare și exterioare din metal atacate de rugină.

Mai multe detalii

183,53 lei

Fişă tehnică

Greutate2.5 L
Mod PrezentareCutie

Mai multe informații

VOPSEA EMAIL PENTRU METAL DIRECT PE RUGINA OSKAR 2.5L

 Generalitați și utilizări tipice:

 Vopseaua OSKAR DIRECT PE RUGINA este o vopsea avand la baza rasini alchidice, pigmenti, solventi organici, sicativi, aditivi si este utilizata pentru protejarea suprafetelor interioare si exterioare din metal atacate de rugina, avand un triplu rol: de inhibator de rugina, grund si vopsea. Este utilizata pentru acoperirea suprafetelor noi, precum si pentru repararea suprafetelor care au mai fost vopsite.

Caracteristice principale:
  • buna putere de acoperire,
  • etalare si aderenta buna, duritate buna,
  • rezistenta buna la apa, agenti chimici (sol. slabe  alcaline si  solutii de saruri ),
  • rezistenta la lovire, zgiriere si socuri.
Detalii aplicare:

Se vor indeparta bucatile desprinse de rugina folosind o perie.  Suprafetele trebuie sa fie uscate, curate,  degresate, iar pe suprafete vopsite se va indeparta in prealabil vopseaua decojita. OSKAR DIRECT PE RUGINA se aplica cu pensula, rola sau pulverizare. Produsul se omogenizeaza foarte bine inainte de utilizare. Se aplica 2-3 straturi functie de gradul de afectare cu rugina al suportului si conditiile atmosferice care predomina de regula in zona respectiva. Dupa utilizare uneltele de lucru se spala cu DEUTEK Diluant. Produsul se depoziteaza la temperaturi cuprinse intre +5 si +300C.

Temperatura minima de aplicare si este de minim + 10 0C pentru suprafata de baza si aerul inconjurator la punerea in opera si in timpul uscarii

Consum:

cca. 100 ml/m2

(pentru determinarea unei valori exacte se recomanda o proba la fata locului)