Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829Vopsea, Grund - Metal / Lemn

Oferte speciale

GRUND DANKE LEMN PROTECT 4L Mărește

GRUND DANKE LEMN PROTECT 4L

GLD4

Grund pentru lemn – este utilizat pentru protecția lemnului împotriva putrezirii, ciupercilor, albăstrelilor și insectelor.

Mai multe detalii

69,15 lei

Fişă tehnică

Greutate4 L
Mod PrezentareBidon

Mai multe informații

GRUND DANKE LEMN PROTECT 4L

 Generalitați și utilizări tipice:

Produsul peliculogen Danke lemn protect este un grund de impregnare si protectie a lemnului pentru interior si exterior. Se utilizeaza pentru toate elementele de constructie din lemn, placarile de pereti si tavane, usi, ferestre etc, care nu se afla in contact cu terenul la exterior si situate sub acoperis.  
 

Nu se utilizeaza pe lemn care, conform destinatiei, intra in contact direct cu alimente sau furaje. 
Detalii aplicare:

Inainte de utilizare si in timpul punerii in opera continutul se amesteca foarte bine. Umiditatea lemnului pe care se aplica Danke Lemn protect nu trebuie sa fie mai mare de 12%. Se curata in prealabil suprafetele pentru indepartarea murdariei, grasimii,dupa care se slefuiesc cu hartie abraziva cu granulatia medie in lungul fibrelor. Se desprafuieste suprafata pentru inlaturarea prafului rezultat de la slefuire. Danke lemn protect se aplica cu pensula. Aplicarea se face in 1-2 straturi functie de absorbtia lemnului.  Conditii de aplicare: umiditatea relativa a aerului max. 80%, temperatura de aplicare: min. + 10 0C, max, 300 C pentru suprafata de baza si aerul inconjurator la punerea in opera si in timpul uscarii.

Atentie! Nu se va aplica produsul daca exista risc de ploaie atat in timpul aplicarii cat si al perioadei de uscare.

Consum:

aprox. 0.80 -100 ml/m2

alerta

ALERTA PRETURI !
Datorită cotatiei fluctuante a fierului din această perioadă, anumite produse metalurgice pot să nu aibă pretul actualizat.