Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829

OFERTE ACTIVE

GRUND PENTRU LEMN OSKAR 2.5L

GRUND PENTRU LEMN OSKAR 2.5L

Grund pentru lemn – este utilizat pentru protecția lemnului împotriva putrezirii, ciupercilor, albăstrelilor și insectelor.

GLO25
92,68 lei
Cu TVA

Trimite unui prieten
GRUND PENTRU LEMN OSKAR 2.5L

GRUND PENTRU LEMN OSKAR 2.5L

Grund pentru lemn – este utilizat pentru protecția lemnului împotriva putrezirii, ciupercilor, albăstrelilor și insectelor.

 

Descriere

GRUND PENTRU LEMN OSKAR 2.5L

 Generalitați și utilizări tipice:
Produsul peliculogen Grund pentru lemn este un grund de protectie a lemnului impotriva putrezirii, ciupercilor, albastrelilor si insectelor pentru interior si exterior. 
Se utilizeaza pentru toate elementele de constructie din lemn, placarile de pereti si tavane, usi, ferestre etc, care nu se afla in contact cu terenul la exterior si situate sub acoperis. 
Nu se utilizeaza pe lemn care, conform destinatiei, intra in contact direct cu alimente sau furaje. 
Elemente caracteristice principale:

  • conferă lemnului rezistenta la ciuperci, mucegai, albăstreală şi putreziciune;
  • pătrunde în fibra lemnului, reducându-i absorbţia şi ducând la un consum mai scăzut de baiţ, lac sau email,
  • întăreşte fibra lemnoasă şi îi conferă rezistenţă în timp,
  • uscare buna,
  • asigura protectie la albastrire, ciuperci, putrezire etc.
Detalii aplicare:

Inainte de utilizare si in timpul punerii in opera continutul se amesteca foarte bine. Elementele de lemn trebuie sa fie curate, degresate si desprafuite. Umiditatea lemnului pe care se aplica Grund pentru lemn nu trebuie sa fie mai mare de 15%. Grund pentru lemn se poate aplica cu pensula sau prin scufundare. Lemnele tari, exotice sau lemnele de esenta moale bogate in rasini se spala cu Diluant universal nitro inainte de aplicarea grundului. Lemnele care sint sensibile la atacul ciupercilor (rasinoase) se grunduiesc prin pensulare in 2 straturi sau prin scufundare. Dupa un timp de uscare de cca. 24 de ore se poate aplica peste o suprafata tratata cu Grund pentru lemn o lazura, vopsea sau lac DEUTEK. Lemnele tropicale se spala cu Diluant universal nitro sau li se deschid porii prin periere cu o perie de alama.  Vopsitorii si lacuiri la exterior: lemnele de foioase si rasinoase, sensibile la atacul putrezirii, ciupercilor si albastrelii se impregneaza cu Grund pentru lemn prin aplicare cu pensula in 2 straturi sau prin scufundare. Pe elementele de constructie din lemn care sint supuse la intemperii deosebit de agresive se va aplica pentru protectie un strat DEUTEK Superbait, care permite pastrarea aspectului natural al lemnului. Observatie:cu fiecare strat aplicat suplimentar se intensifica tonul de culoare. 

Consum:

aprox. 0.12 L/m2

Detalii ale produsului

Greutate
2.5 L
Mod Prezentare
Cutie
DEUTEK
Nou

Nota Comentarii (2)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista pentru comparare