Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829Profile Rigips si Accesorii

RIGIPROFIL UD28/0.6/3M Mărește

RIGIPROFIL UD28/0.6/3M

RUD28063M

Profilele metalice de susținere sunt fabricate din tablă din oțel zincat. Sunt destinate realizării rapide a unor sisteme modulare de susținere pentru sistemele de gips-carton.

PREȚUL ESTE PE BUCATĂ !

Mai multe detalii

21,90 lei

Fişă tehnică

TipProfil UD
Lungime3 m
Grosime0,6 mm
Mod PrezentareBucată
StocIn Stoc Furnizor

Mai multe informații

RIGIPROFIL UD28/0.6/3M

Descriere:
Profile Rigiprofil UD si CD din oţel pentru plafoane fixe (nedemontabile) si placari direct pe suprafața suport. Profile din tabla din otel zincat gofrat, cu grosime de 0.55-0.60 mm, 100% reciclabilă, produse conform SR EN 14195. Tabla de oţel zincat DX 51 DZ cu conţinut redus de carbon, cu grosimea stratului de zinc Z100 g/m2.

Profilele sunt realizate cu tehnologia de gofrare Ultrasteel®, care ranforsează în mod eficient suprafaţa profilului, sporind rezistenţa mecanică si rigiditatea acestuia cu 50% faţă de profilele cu suprafaţa lisă, plană. Pentru realizarea structurii metalice de susţinere a plăcilor din gips-carton ce creează construcţii de interior: placări plafoane sau zone mansardate, plafoane false si lucrări funcţionale cu grad ridicat de estetică - de tipul scafelor de lumină, măsti pentru ascundere ţevi, etc. Profilele Rigiprofil® UD si CD se folosesc si în elemente cu performanţe de izolare acustică si protecţie la foc.

Profil Rigiprofil UD - Produs conform SR EN 14195. Profil sină de ghidaj (forma U) din oţel pentru ancorare de suprafaţa suport (pereţi laterali).

Profil Rigiprofil CD - Produs conform SR EN 14195. Profil montant vertical (forma C) din oţel, pentru formarea structurii unui plafon sau placarea structurii unui perete.


Utilizari:
  • - realizarea plafoanelor cu schelet de sustinere metalic;
  • - placarea peretilor;
  • - montarea bordurilor de margine pentru a prelua inegalitatile peretelui;
  • - inglobarea si fixarea de pereti a profilelor de sustinere la tavanele din gips-carton;
  • - realizarea racordurilor la tavan;
  • - confectionarea mastilor si a peretilor pentru instalatii;
  • - mascarea rosturilor de dilatatie.
beneficiile_rigiprofil.JPG