ADEZIV PENTRU LIPIRE NIDA BOARDFIX 25 KG

ADEZIV PENTRU LIPIRE NIDA BOARDFIX 25 KG

NIDA Boardfix este un adeziv pe bază de ipsos, pentru aplicarea plăcilor din gips-carton în montajul direct prin lipire pe suport.

PREȚUL ESTE PE SAC !

APLNB25KG
39,96 lei
Cu TVA

Descriere

ADEZIV PENTRU LIPIRE NIDA BOARDFIX 25 KG

Descriere

NIDA Boardfix este un adeziv in stare pulverulenta, predozat cu adaosuri minerale pe baza de ipsos si aditivi de calitate profesionala, caracterizat printr-o aderenta si plasticitate crescuta. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena, de culoare roz, cu timp de lucru extins si posibilitate de corectie a planeitatii prelungita, reprezentand solutia cea mai sigura pentru aplicarea placilor din gips-carton in montajul direct prin lipire pe suport.

Timp de priză: minim 70min
Consum mediu: 3,5kg/m2
Necesar de apă: 5,4 litri/10 kg produs

Domeniu utilizare:

  • realizarea placarilor de gips-carton pe suprafete de BCA, caramida, beton, tencuieli (ciment, var-ciment, ipsos);
  • pentru lipirea panourilor izolante, reparatii de fisuri sau umplerea rosturilor cu grosimi mai mari de 3 mm;

Suprafaţa suport :

Suportul trebuie să fie uscat, desprăfuit și să nu prezinte pete de ulei. Plăcile trebuie să fie fixate ferm de profilele de montaj.

Prepararea materialului:

NIDA Boardfix se dispersează treptat în apă curată necesară pentru amestec, după care se amestecă manual sau mecanizat până la omogenizarea completă a pastei.

Aplicare:

Înainte de punerea în operă a adezivului trebuie verificată planeitatea suportului, fiind permis ca spaţiul dintre suport și placa din gips-carton să fie de minim 5 mm şi maxim 25 mm pentru a putea obţine coeziunea necesară. Primul pas constă în trasarea conturului viitoarei suprafeţe cu ajutorul firului cu plumb, ruletei și a firului cu oxid. Pe spatele plăcii se vor aplica turtele de adeziv dispuse câte 10 puncte pe m² cu diametrul de aproximativ 10 cm, la distanţe de 30 cm pe lăţimea unei plăci și de 40 cm pe lungimea ei. După finalizarea aplicării materialului  placa se va fixa pe 2 distanţieri de 1 cm, pe care se va sprijini placa la montare. Urmează lipirea plăcii de suport având grijă să obţineţi o suprafaţă continuă. Planeitatea se dobândește și rectifică cu ajutorul dreptarului prin presare și lovire ușoară a plăcii pe verticală, orizontală și diagonală.

Detalii ale produsului

Număr de bucăți pe palet
48
Greutate
25 kg
Mod Prezentare
Sac
Stoc
In Stoc Furnizor
Nou

Fisiere asociate

Nota Comentarii (3)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829

OFERTE ACTIVE

Produs adăugat în lista pentru comparare