Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829Membrana Hidroizolatii

Oferte speciale

MEMBRANA HIDROIZOLATOARE ARCO ANTIROOT P 4MM Mărește

MEMBRANA HIDROIZOLATOARE ARCO ANTIROOT P 4MM

AAP4MM

Membrana Bituminoasă este un material hidroizolator termosudabil, din bitum aditivat. Membrana bituminoasă se folosește în majoritatea lucrarilor de hidroizolare.

PREȚUL ESTE PE M2 !
Se vinde numai la rolă !

Mai multe detalii

387,97 lei

387,97 lei pe mp

Fişă tehnică

TipSuport Poliester
Lungime10 m
Lățime1 m
Grosime4 mm
Suprafață10 mp
Mod PrezentareRolă

Mai multe informații

MEMBRANA HIDROIZOLATOARE ARCO ANTIROOT P 4MM

ARCO ANTIROOT este o gamă de membrane pe bază de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), având o armătură compozită, formată din împâslitură de poliester armată cu filamente de fibră de sticlă dispuse longitudinal.
Masa bituminoasă este aditivată cu substanţe specifice ce impiedică penetrarea rădăcinilor in structura membranei. Aceste substanţe inglobate rezistă la temperaturi inalte, generate de exemplu de incălzirea suprafeţei membranei cu flacăra, nu migrează in sol şi nu sunt spălate de apă.
Compoziţia modificată a membranei oferă proprietăţi excelente împotriva îmbătrânirii, elasticitate, flexibilitate la rece (-50C), durabilitate şi rezistenţă mecanică corespunzătoare prin armătura poliesterică folosită.
Membranele ARCO ANTIROOT P sunt fabricate cu finisaj de nisip sau TNT (voal neţesut de polipropilenă) pe partea superioară.
Membranele ARCO ANTIROOT PA se livrează cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodată şi un aspect estetic aplicaţiei. Membrana este prevăzută cu margine de suprapunere laterală de 10 cm şi margine de suprapunere de capăt de 15 cm.
Partea inferioară a membranelor ARCO ANTIROOT este protejată cu o folie de polietilenă termofuzibilă care previne lipirea materialului când este rulat şi se topeşte în timpul termosudării cu flacără.
Temperatura corespunzătoare aplicării se poate controla, urmărind dispariţia marcajului ştanţat în relief (gofratura) de pe suprafaţa de aşezare a membranei. Încălzirea membranei peste temperatura de topire optimă poate provoca modificări în structura materialului.


Domenii de utilizare:

Membranele ARCO ANTIROOT se utilizează la impermeabilizarea structurilor ingropate in pământ (tunele, lucrări hidrotehnice, fundaţii etc.) cât şi de asemenea ca ultim strat in contact cu pământul teraselor verzi.