Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829Lacuri, Baițuri

Oferte speciale

BAIT COLORAT PENTRU LEMN DANKE 0.75L

Baițul reprezintă un amestec de rașini ce pot fi diluate în apă și are roșul de acoperire a imperfecțiunilor tâmplăriei.

Mai multe detalii

20,77 lei

Fişă tehnică

Greutate0.75 L
Mod PrezentareCutie

Mai multe informații

BAIT COLORAT PENTRU LEMN 0.75L

 Generalitați și utilizări tipice:
Produsul peliculogen Danke Bait este o lazura de impregnare destinata protectiei lemnului, pe baza de rasina alchidica. 
Se utilizeaza pentru lacuirea decorativa si de protectie, in tonuri de culoare de lemn nobil, a elementelor din lemn, la interior sau la exterior.
Elemente caracteristice principale:
 • buna aderenta la suport,
 • uscare buna, rezistenta la lumina si intemperii foarte buna,
 • asigura protectie la ciuperci.

 Detalii aplicare:

Produsul Danke Bait se aplica prin pensulare sau prin imersie. Inainte de utilizare si in timpul punerii in opera continutul se amesteca foarte bine. Elementele de lemn trebuie sa fie curate, degresate si desprafuite. Lemnele tropicale si rasinoase bogate in rasina se spala foarte bine cu Diluant universal nitro sau  vor fi periate cu o perie uscata cu perii din alama.

 1. Aplicarea lazurii pe lemn nou la interior Se aplica 1 strat de Danke Bait; se pot aplica suplimentar 1-2 straturi dupa dorinta, dar trebuie mentionat ca la fiecare strat care se aplica, tonul de culoare se intensifica. Pe suprafetele supuse la solicitari mecanice (pardoseli, trepte, etc este necesara aplicarea unui lac rezistent la astfel de solicitari si anume Oskar Lac parchet.
 2. Aplicarea lazurii pe lemn nou la exterior Se  impregneaza in prealabil cu DEUTEK Grund pentru lemn; Se aplica 2 straturi de Danke Bait. Pentru elementele din lemn supuse la intemperii deosebite se vor aplica 3 straturi de Danke Bait. Trebuie mentionat ca la fiecare strat care se aplica, tonul de culoare se intensifica. C. Aplicarea lazurii ca strat de renovare peste lazura  veche Suprafata se curata, se slefuieste si apoi se aplica 1 strat de Danke Bait .

NOTA: pentru a se obtine o acoperire de calitate, se recomanda ca intre straturile de lazura, atit in cazul utilizariiei la interior cit si la exterior, sa se execute in prealabil o slefuire foarte fina (cu hirtie de slefuit de ex. 180); aceasta operatie realizeaza de asemenea o aderenta mai buna intre straturi;

Consum:

aprox. 70 - 80 ml/m2     

(pentru determinarea unei valori exacte se recomanda o proba la fata locului)

Recenzii

Nota 
Ilie Catalin 03-10-2018

  Nota 
  luci paun 27-02-2018

   Scrieți o recenzie

   BAIT COLORAT PENTRU LEMN DANKE 0.75L

   BAIT COLORAT PENTRU LEMN DANKE 0.75L

   Baițul reprezintă un amestec de rașini ce pot fi diluate în apă și are roșul de acoperire a imperfecțiunilor tâmplăriei.

   Scrieți o recenzie

   alerta

   ALERTA PRETURI !
   Datorită cotatiei fluctuante a fierului din această perioadă, anumite produse metalurgice pot să nu aibă pretul actualizat.