Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829

OFERTE ACTIVE

BAIT COLORAT PENTRU LEMN DANKE
BAIT COLORAT PENTRU LEMN DANKE
BAIT COLORAT PENTRU LEMN DANKE
BAIT COLORAT PENTRU LEMN DANKE

BAIT COLORAT PENTRU LEMN DANKE 0.75L

Baițul reprezintă un amestec de rașini ce pot fi diluate în apă și are roșul de acoperire a imperfecțiunilor tâmplăriei.

Culoare
  • Castan
  • Trandafir
  • Palisandru
  • Tec
  • Nuc
BLD075C
27,39 lei
Cu TVA

Trimite unui prieten
BAIT COLORAT PENTRU LEMN DANKE 0.75L

BAIT COLORAT PENTRU LEMN DANKE 0.75L

Baițul reprezintă un amestec de rașini ce pot fi diluate în apă și are roșul de acoperire a imperfecțiunilor tâmplăriei.

 

Descriere

BAIT COLORAT PENTRU LEMN 0.75L

 Generalitați și utilizări tipice:
Produsul peliculogen Danke Bait este o lazura de impregnare destinata protectiei lemnului, pe baza de rasina alchidica. 
Se utilizeaza pentru lacuirea decorativa si de protectie, in tonuri de culoare de lemn nobil, a elementelor din lemn, la interior sau la exterior.
Elemente caracteristice principale:
  • buna aderenta la suport,
  • uscare buna, rezistenta la lumina si intemperii foarte buna,
  • asigura protectie la ciuperci.

 Detalii aplicare:

Produsul Danke Bait se aplica prin pensulare sau prin imersie. Inainte de utilizare si in timpul punerii in opera continutul se amesteca foarte bine. Elementele de lemn trebuie sa fie curate, degresate si desprafuite. Lemnele tropicale si rasinoase bogate in rasina se spala foarte bine cu Diluant universal nitro sau  vor fi periate cu o perie uscata cu perii din alama.

  1. Aplicarea lazurii pe lemn nou la interior Se aplica 1 strat de Danke Bait; se pot aplica suplimentar 1-2 straturi dupa dorinta, dar trebuie mentionat ca la fiecare strat care se aplica, tonul de culoare se intensifica. Pe suprafetele supuse la solicitari mecanice (pardoseli, trepte, etc este necesara aplicarea unui lac rezistent la astfel de solicitari si anume Oskar Lac parchet.
  2. Aplicarea lazurii pe lemn nou la exterior Se  impregneaza in prealabil cu DEUTEK Grund pentru lemn; Se aplica 2 straturi de Danke Bait. Pentru elementele din lemn supuse la intemperii deosebite se vor aplica 3 straturi de Danke Bait. Trebuie mentionat ca la fiecare strat care se aplica, tonul de culoare se intensifica. C. Aplicarea lazurii ca strat de renovare peste lazura  veche Suprafata se curata, se slefuieste si apoi se aplica 1 strat de Danke Bait .

NOTA: pentru a se obtine o acoperire de calitate, se recomanda ca intre straturile de lazura, atit in cazul utilizariiei la interior cit si la exterior, sa se execute in prealabil o slefuire foarte fina (cu hirtie de slefuit de ex. 180); aceasta operatie realizeaza de asemenea o aderenta mai buna intre straturi;

Consum:

aprox. 70 - 80 ml/m2     

(pentru determinarea unei valori exacte se recomanda o proba la fata locului)

Detalii ale produsului

Greutate
0.75 L
Mod Prezentare
Cutie
DEUTEK
Nou

Nota Comentarii (3)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista pentru comparare