Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829

OFERTE ACTIVE

VOPSEA LAVABILA PT INTERIOR EASY TO COLOR DANKE

VOPSEA LAVABILA PT INTERIOR EASY TO COLOR DANKE 10L

Vopseaua lavabilă pentru pereți este un produs pe bază de rașini sau copolimer acrilic și pigmenți. Majoritatea vopselurilor lavabile se dilueaza cu apă.

VLEC10D
111,66 lei
Cu TVA

Trimite unui prieten
VOPSEA LAVABILA PT INTERIOR EASY TO COLOR DANKE 10L

VOPSEA LAVABILA PT INTERIOR EASY TO COLOR DANKE 10L

Vopseaua lavabilă pentru pereți este un produs pe bază de rașini sau copolimer acrilic și pigmenți. Majoritatea vopselurilor lavabile se dilueaza cu apă.

 


XCredit module tbi bank 3.3.2

37.99 Lei x 4 rate

Descriere

VOPSEA LAVABILA PT INTERIOR EASY TO COLOR DANKE 10L

Danke Easy to Color este o vopsea pe bază de dispersie apoasă, utilizată pentru zugrăveli interioare extrarezistente la ștergere, ce se prezintă ca un lichid semivâscos, omogen, de culoare albă, care se poate colora cu pigmenți Deutek. Această vopsea lavabilă pentru interior este ușor de pus în operă, utilizată pentru vopsirea tuturor suprafețelor de bază minerale: tencuieli uzuale de var ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, inclusiv zidării din cărămizi uzuale, din BCA, azbociment, plăci de ipsos, plăci de gips-carton, beton și pe vopsitorii vechi rezistente.

Avantaje:
  • aderență deosebită la suport,
  • bună putere de acoperire,
  • se usucă fără adaosuri și fără pete.

Pelicula de Danke Easy to Color este continuă, uniformă, mată, extrarezistentă la ștergere, ecologică și ușor de colorat, umple foarte bine porii și este permeabilș la vapori de apă.

Suportul pe care se aplica trebuie sa fie rezistent, curat, uscat, degresat, plan si fara fisuri. Suprafetele fragile, prafoase, nisipoase se inlatura complet prin spalare, razuire, periere, pana la stratul suport rezistent. In prealabil se executa operatiile de reparatii ale suprafetei (se chituiesc zonele lovite, crapaturile si fisurile mici).

Pentru anumite tonuri de culoare intensa este necesară aplicarea de straturi suplimentare de vopsea nediluată, numărul acestora variind în funcție de natura suportului și de tonul de culoare. Vopseaua se aplică prin pensulare, roluire sau pulverizare air-less. În cazul pulverizarii air-less se recomandă duza 0.026-0.031 țoli sau 0.66-0.79 mm, presiunea de 160-180 bari și unghiul de pulverizare 40-80º.

Pentru prevenirea apariției nadelor și a depunerilor se va aplica fiecare strat de vopsea într-o singură etapă, în procedeul "umed pe umed" (fără întrerupere). Temperatura minimă trebuie sa fie de +5ºC pentru suprafața de bază și mediul înconjurator, atât la aplicare, cât și în timpul procesului de uscare/întărire.

Consumul specific mediu:
  • tencuială netedă - circa 110 ml/mp;
  • tencuială cu granulație medie - circa 140 ml/mp;
  • tencuială cu granulație mare - circa 160 ml/mp.

Valoarea exactă a consumului specific se va determina în urma unei probe efectuate la fața locului.

Timp de uscare (h): 2-4

Detalii ale produsului

Greutate
10 L
Mod Prezentare
Găleată
DEUTEK
Nou

Nota Comentarii (3)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista pentru comparare