Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829Interior

Oferte speciale

  • OSB-3 6x1250x2500mm
    OSB 3 8 MM

    Datorită rezistenţei sporite,...

    112,59 lei 126,51 lei
VOPSEA LAVABILA DANKE INTERIOR PERETII RESPIRA 8.5L Mărește

VOPSEA LAVABILA DANKE INTERIOR PERETII RESPIRA 8.5L

LDIPR8.5

Vopseaua lavabilă pentru pereți este un produs pe bază de rașini sau copolimer acrilic și pigmenți. Majoritatea vopselurilor lavabile se dilueaza cu apă.

Mai multe detalii

71,94 lei

Fişă tehnică

ProprietățiLavabilă
Greutate8.5 L
Mod PrezentareGăleată

Mai multe informații

VOPSEA LAVABILA DANKE INTERIOR PERETII RESPIRA 8.5L

Descriere:

Danke peretii respiră este o vopsea lavabila pe baza de dispersie apoasa, utilizata pentru zugraveli interioare rezistente la spalare, care se prezinta ca un lichid semivascos, omogen, de culoare alba.Aceasta vopsea este usor de pus in opera si este utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor de baza minerale: tencuieli uzuale de var ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, inclusiv zidarii din caramizi uzuale, din BCA, azbociment, placi de ipsos, placi de gips-carton, beton si pe vopsitorii vechi rezistente.

Elementele caracteristice principale ale vopselei pentru interior Danke sunt: aderenta deosebita la suport, buna putere de acoperire, uscare fara adaosuri si fara pete. Pelicula de formata de Danke peretii respira este continua, uniforma, mata, rezistenta la spalare, umple foarte bine porii si este permeabila la vaporii de apa.

Suportul pe care se aplica vopseaua trebuie sa fie rezistent, curat, uscat, degresat, plan si fara fisuri. Suprafetele fragile, prafoase, nisipoase se inlatura complet prin spalare, razuire, periere, pana la stratul suport rezistent. In prealabil se executa operatiile de reparatii ale suprafetei (se chituiesc zonele lovite, crapaturile si fisurile mici). Inainte de utilizare continutul din recipient se amesteca foarte bine.

Vopseaua de zugravit Danke peretii respira se poate aplica prin pensulare, roluire sau pulverizare airless. In cazul pulverizarii airless se recomanda duza 0.026-0.031" sau 0.66-0.79 mm, presiunea de 160–180 bari si unghiul de pulverizare 40º-80º.

Temperatura minima trebuie sa fie de +5ºC pentru suprafata de baza si mediul inconjurator, atat la aplicare cat si in timpul procesului de uscare/intarire. Timpul de uscare la 20ºC si 65% umiditate relativa a aerului este de 1-3 ore pentru amorsa de perete si de 2-4 ore pentru vopseaua lavabila Danke.

Valorile consumului sunt obtinute in situatia aplicarii vopselei cu trafaletul (rola) sau cu pensula. Valoarea exacta a consumului specific se va determina in urma unei probe efectuate la fata locului.

Caracteristici:

Consum: 0.083 L/M2/STRAT

Randament: 12M2/L/strat

Sistem recomandat:
  •         1 strat grund Danke! Amorsa de perete
  •          2 straturi finisaj Danke! Peretii respira