Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829

OFERTE ACTIVE

CERESIT CT 13 AGENT DE IMPREGNARE A FATADELOR 10L

CERESIT CT 13 AGENT DE IMPREGNARE A FATADELOR 10L

Ceresit CT 13 pentru impregnarea tuturor suprafețelor absorbante, minerale și foarte alcaline.
10LCCT13
372,23 lei
Cu TVA

Trimite unui prieten
CERESIT CT 13 AGENT DE IMPREGNARE A FATADELOR 10L

CERESIT CT 13 AGENT DE IMPREGNARE A FATADELOR 10L

Ceresit CT 13 pentru impregnarea tuturor suprafețelor absorbante, minerale și foarte alcaline.
 


XCredit module tbi bank 3.3.2

93.25 Lei x 4 rate

Descriere

CERESIT CT 13 AGENT DE IMPREGNARE A FATADELOR 10L

Descriere și utilizare:

Agent de impregnare a fatadelor
Agent de impregnare fara solventi, transparent, pentru toate suprafetele absorbante, minerale si foarte alcaline

Se folosește:

• Pentru impregnarea zidariilor de clincher, a tencuielilor, vopselelor minerale exterioare si a tiglelor.
• Pentru hidrofobizarea suprafetelor alcaline, de ex. beton, fibrociment, zidarie de calcar, a tencuielilor proaspete, a rostuirilor proaspete, etc.
• Pentru protejarea fatadei impotriva ploilor si a agentilor atmosferici agresivi.
• Pentru impiedicarea eflorescentei, a daunelor provocate de inghet, formarea de mucegai.
• Pentru asigurarea unei impregnari rezistente la apa, si in cazul fisurilor existente (fisuri de suprafata) pana la o deschidere de 0,2 mm. Nu poate fi folosit la pardoseli sau pentru izolarea pardoselilor impotriva apei subterane, a apei de suprafata, infiltrarii de apa si a apei sub presiune. A nu se folosi la tencuieli cu rasini sintetice sau la vopsele de fatada pe baza de dispersie.

Avantaje:

• fara solventi
• rezistent la intemperii
• stabilitate la alcali
• permite difuzia
• penetrare puternica

Pregătirea suprafeței:

CT 13 impregnare de fatade poate fi folosit pe suprafetele solide, portante, rezistente la inghet, absorbante, uscate sau usor umede. Daca fatada a fost curatata cu apa sau dupa o perioada mai lunga de ploi se va avea grija inainte de impregnare, ca suprafata sa fie uscata. Fisurile, rosturile, defectele si altele vor fi reparate. Geamurile, usile si celelalte anexe, dar si suprafetele invecinate vor fi acoperite si/sau imediat dupa impregnare vor fi curatate cu apa.

Mod de aplicare:

CT 13 impregnare de fatada va fi agitat bine in bidon inainte de folosire. Materialul se va aplica cu o pensula moale sau o bidinea - in cazul suprafetelor mai mari prin procedura de pulverizare - pana la saturatia suprafetei uscate, astfel incat un film cu o lungime de cca. 50 cm sa se prelinga pe suprafata materialului de constructie. A se evita formarea de ceata prin pulverizare. Pentru obtinerea unei penetrari puternice se va aplica de cel putin doua ori (ud pe ud). Geamurile, partile de constructie invecinate si alte anexe, aparate etc. vor fi acoperite, respective vor fi spalate imediat dupa impregnarea cu apa. Aparatele de lucru se vor curata dupa impregnare, cu apa. Plantele si arbustii se vor acoperi.

Nota:
Folositi CT 13 decat la temperaturi de + 5° C pana la + 35° C si o umiditate relativa a aerului sub 80%. Toate datele enumerate au fost obtinute la o temperatura de + 23° C si in conditiile unei umiditati relative a aerului de 50%. In cazul altor conditii climatice uscarea poate fi accelerata sau incetinita. Acoperirea cu vopseluri (CT42 sau CT44) a fatadelor se poate face dupa 6 luni si dupa grunduire cu CT 17.

Consum orientativ:

pentru beton și zidăriile de    clincher cu absorbție mică aprox. 0,2 l, piatră de calc aprox 0,5 l, cărămidă  aparentă, mortar de  tencuială cca 0,7 l

Pentru că absorbția de material impregnant depinde foarte mult de capacitatea de absorbție, este bine să se efectueze teste pe suprafețele ce urmează a se impregna pentru stabilirea exactă a consumului de material.

Detalii ale produsului

Greutate
10 L
Mod Prezentare
Bidon
Stoc
In Stoc Furnizor
CERESIT
Nou

Nota Comentarii (3)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista pentru comparare