Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829Cherestea

Oferte speciale

SOLUTIE IGNIFUGARE LEMN 30 KG Mărește

SOLUTIE IGNIFUGARE LEMN 30 KG

SIG30

Solutia de ignifugare Ignis face parte din categoria de solutii ignifugare lemn complete, având trei proprietati pentru un tratament total al lemnului: ignifugare, anticarii si antimucegai asigurandu-i astfel lemnului tratat atât protectia la foc cât si protectia la fungi, ciuperci si daunatori naturali.

Mai multe detalii

237,00 lei

Mai multe informații

- Soluția de ignifugare IGNIS este o suspensie apoasă de pigmenți în medii peliculogene, utilizată pentru protecția la foc a lemnului și a materialelor semifinite pe bază de lemn din construcții în condiții de interior, oferind în același timp protecție completă împotriva tuturor dăunătorilor, cariilor, insectelor și ciupercilor.
- Eficiență foarte bună împotriva ciupercilor de mucegăire: Chaetomium globosum,,Kunze, Paecilomyces, varioti Brainier, Stachybotrys atra Corda, Alternaria tenuis Ness, Trichoderma viride Person ex FR.
- Eficiență foarte bună împotriva termitelor din specia Reticulitermes lucifugus rossi
- Peliculele rezultate prin aplicarea soluției ignifuge îngreunează aprinderea materialului lemnos, reduce viteza de ardere a acestuia și viteza de propagare a flăcărilor la suprafața materialelor protejate, modificând clasa de combustibilitate a acestora.
- Nu conține biocide
- Clasa de reacție la foc: C-s2-d0
- Durabilitatea produsului după aplicare: Minim 10 ani (cu efectuarea de verificări tehnice la 6 ani). Garanția oferită de producător este de 6 ani în condiții normale de aplicare întreținere și exploatare.
- Consum specific mediu pentru 2 straturi: 500 g/mp
- Podusul este agrementat de ICECON CERT SA BUCURESTI
- Podusul este avizat de MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR CENTRUL NATIONAL DE SECURITATE LA INCENDIU SI PROTECTIE CIVILA

Descărcare