VATA BAZALTICA KNAUF FKD-S Thermal 100MM/1.8 M2

VATA BAZALTICA KNAUF FKD-S Thermal 100MM/1.8 M2

Vata minerală se folosește în construcții la izolarea clădirilor pe interior sau exterior, având un randament termic superior.

KFKDST100
132,97 lei
Cu TVA

Descriere

VATA BAZALTICA KNAUF FKD-S Thermal 100MM/1.8 M2

Descriere și utilizare:

Materialul izolant, FKD-S Thermal, este fabricat din fibre minerale bazaltice, lipite cu răşină sintetică modificată. Este hidrofobizat pe întreaga secţiune transversala.

Knauf Insulation FKD-S Thermal este o placă de vată minerală bazaltică, stabilă ca volum ce se încadrează în categoria produselor grele. Produsul are o performanță termică îmbunatațită datorită valorii scazute a conductivității termice ce asigură o mai bună protecție termică a clădirii. Produsul este incombustibil, bun izolator termic, hidrofobizat în masă, durabil, neutru din punct de vedere chimic și foarte permeabil la vaporii de apă. Dimensiunile plăcii nu se modifică în timp datorită variațiilor mari de  temperatură.

Produsul este recomandat pentru izolarea termică şi acustică precum şi ca protecţie la foc a pereţilor exteriori din cadrul sistemelor de termoizolatie „ETICS”. Plăcile FKD-S Thermal din cadrul sistemului asigură permeabilitate ridicată la trecerea vaporilor de apă. Placa poate fi folosită într-un sistem cu strat termoizolant gros sau subţire. Plăcile termoizolante sunt lipite de stratul suport cu adeziv pe bază de ciment aplicat pe contur şi în puncte pe suprafaţa plăcii şi apoi fixat mecanic (6-8 ancore mecanice/mp). Apoi se aplică un strat subţire de adeziv pentru faţadă în care este înglobată plasa de armare din fibră de sticlă şi apoi stratul de adeziv de finisare. Stratul final al faţadei trebuie să fie permeabil. Acest sistem poate fi folosit ca termoizolaţie între pereţii camerelor încălzite şi neîncălzite şi deasemenea izolaţie termică pentru elemente structurale orizontale (ex. structuri de planşee intermediare deasupra camerelor neîncălzite).

Avantaje principale:
  • izolare termică imbunatățită 
  • permeabilitate la vapori de apă
  • crește protecția pasivă la foc în caz de incendiu
  • stabilitate și compactitate
  • rezistența la îmbatrânire
  • material prietenos cu mediul înconjurător
  • montaj simplu și rapid
Caracteristici tehnice:

Coeficientul de conductivitate termică: λD - 0,035 W/(mk)

Euroclasa de reacție la foc: A1

Rezistivitatea la trecerea aerului: AFr - >5 kPa s/m2

Rezistența la întindere: σm - >10 kPa

Rezistenţa la compresiune pentru o deformare de 10%:  σ10 - >30 kPa

Detalii ale produsului

Tip
Exterior
Lungime
1 m
Lățime
0.6 m
Producător
Knauf
Grosime
100 mm
Suprafață
1.8mp
Stoc
In Stoc Furnizor
KNAUF
Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (2)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829

OFERTE ACTIVE

Produs adăugat în lista pentru comparare