Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829Profile Rigips si Accesorii

Oferte speciale

RIGIPROFIL PIESA DE SUSPENDARE CD Mărește

RIGIPROFIL PIESA DE SUSPENDARE CD

RPSCD

Piesa suspendare CD se folosește la fixarea profilelor CD ale sistemelor de tavane suspendate din gips carton de plafonul suport.

PREȚUL ESTE PE BUCATĂ !

Mai multe detalii

2,81 lei

Fişă tehnică

TipPiesă Suspendare CD
Grosime0.9 mm
Buc/Cutie100
StocStoc

Mai multe informații

PIESA SUSPENDARE CD60

Piesa suspendare CD se folosește la fixarea profilelor CD ale sistemelor de tavane suspendate din gips carton de plafonul suport. Piesa de suspendare CD se utilizează în combinație cu tija cu inel, la realizarea suspendărilor sistemelor de tavane din gips carton.

Forma geometrică a piesei este concepută special pentru a se potrivi profilului CD. Forma T a piesei de suspendare CD permite introducerea usoară în profilul CD, asigurând un montaj mai sigur și mai ușor. Prin procedeul de ambutisare a tablei se obtine o crestere a stabilitații piesei. Prin lamela-arc oțelită a piesei de suspendare CD se introduce tija cu inel, făcând astfel posibil reglajul pe înălțime a plafonului suspendat. Piesa de suspendare CD este realizatș din tablș de oțel galvanizat. Lamela-arc este fixată de corpul piesei de suspendare CD prin nituire.

alerta

ALERTA PRETURI !
Datorită cotatiei fluctuante a fierului din această perioadă, anumite produse metalurgice pot să nu aibă pretul actualizat.