Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829

OFERTE ACTIVE

MATERIAL DE REPARATII A BETONULUI CD 24

MATERIAL DE REPARATII A BETONULUI CD 24

Mortarul este un amestec de ciment, nisip și apă, care poate fi completat cu aditivi, adaosuri și pigmenți de culoare.

PREȚUL ESTE PE SAC !

MRBCD24
112,54 lei
Cu TVA

Trimite unui prieten
MATERIAL DE REPARATII A BETONULUI CD 24

MATERIAL DE REPARATII A BETONULUI CD 24

Mortarul este un amestec de ciment, nisip și apă, care poate fi completat cu aditivi, adaosuri și pigmenți de culoare.

PREȚUL ESTE PE SAC !

 


XCredit module tbi bank 3.3.2

28.19 Lei x 4 rate

Descriere

MATERIAL DE REPARATII A BETONULUI CD 24

Descriere:

Material de reparatii a betonului pentru umplerea golurilor de pana la 5 mm. Mortar predozat pe baza de ciment pentru nivelarea suporturilor de beton.
Proprietați:
  • asigura contractii scazute
  • poate fi folosit pentru interior si exterior
  • este impermeabil
  • este rezistent la inghet-dezghet si la agentii chimici emanati de catre armaturile de otel
  • confera o intarire rapida
  • este hidrofobic
  • este mineral
  • este modificat cu polimeri
  • este monocomponent
  • ofera o lucrabilitate foarte buna
Domenii de utilizare
Ceresit CD 24 este un mortar de umplere mono-component cu granulatie fina pentru nivelarea suporturilor de beton si beton armat, umplerea fisurilor/golurilor si repararea suporturilor deteriorate. Se poate utiliza in grosimi de max 5 mm. Este potrivit pentru inchiderea fisurilor si porilor de exemplu inaintea vopsirii suprafetei. Ceresit CD 24 poate fi aplicat atat pe suprafete verticale, cat si pe suprafete orizontale la interiorul si exteriorul cladirilor. Mortarul poate fi aplicat pe beton de clasa min C12/15 (Bc15,B 200).
Ceresit CD 24 face parte din sistemul de reparare a betonului Ceresit PCC. Sistemul Ceresit PCC este destinat pentru repararea fisurilor, denivelarilor, reprofilarea diverselor elemente de beton, precum si efectuarea diverselor reparatii la structurile de beton armat. Permite repararea structurilor de beton chiar si cand acestea au fost grav avariate datorita exploatarii sau distrugerii sub influenta factorilor mecanici sau agentilor chimici. Este potrivit pentru repararea urmatoarelor tipuri de structuri in constructii: balcoane, pasaje, jgheaburi (santuri) de beton armat, tavane, etc. De asemenea poate fi utilizat la repararea elementelor de constructii cum ar fi rezervoare din beton sau din beton armat inclusiv statii de tratare a apei, apeducte, panouri multistrat, structuri in cadre, structuri monolitice (inclusive piscine realizate din beton armat), seminee, camere frigorifice.
Produsele din cadrul sistemului Ceresit PCC sunt rezistente la conditiile meteo, la saruri si la reactiile provocate de fenomenul de inghet-dezghet a armaturilor de otel. Au rezistenta buna la apa si in acelasi timp sunt permeabile la trecerea vaporilor. Nu sunt influentate negative de procesul de carbonizare a armaturii si de aceea contribuie semnificativ la extinderea duratei de viata a constructiei. A nu se utiliza la repararea betonului usor.

Pregatirea suprafetei de baza
Ceresit CD 24 adera la toate suprafetele curate, fara fisuri, cu capacitate portanta, care nu prezinta substante ce ar putea impiedica aderenta. Suprafata suport trebuie sa fie rezistenta la compresiune (beton de clasa min C12/15) si sa prezinte o rezistenta la smulgere de minim 1,0 MPa (1 N/mm2).
Betonul
Betonul corodat sau carbonatat si orice alte elemente proeminente trebuie indepartate cu atentie. Orice pete, straturi superficiale de lapte de ciment, agenti antiaderenti, straturi vechi trebuie indepartate mecanic. Suprafata betonului trebuie sa fie aspra si poroasa si sa asigure aderenta buna. Suprafata suport trebuie pregatita mecanic prin sablare, slefuire sau frezare.
Armatura
Barele corodate de armaturi trebuie sa fie decopertate de beton pana in locul in care nu mai sunt corodate.Rugina trebuie indepartata prin sablare pana cand aspectul lor este curat apoi trebuie curatate cu jet de aer comprimat fara ulei. Apoi barele de armatura trebuie acoperite cu vopsea anticoroziva in dublu strat realizata cu Ceresit CD 30. Golurile trebuie umplute cu mortar de reparatii Ceresit CD 25 sau CD 26. In cazul aplicarii mortarului CD 24 pe unul din mortarele CD 25 sau CD 26 suprafata acestora trebuie pulverizata cu apa in prealabil pana cand aspectul este usor umed. In cazul aplicarii CD 24 direct pe suporturile din beton, acestea trebuie pulve - rizate cu apa in prealabil fara a se forma balti, apoi suportul usor umezit trebuie acoperit cu stratul de contact Ceresit CD 30. Mortarul de umplere Ceresit CD 24 trebuie aplicat pe stratul de contact usor umed, in timp de maxim 30-60 minute. In cazul depasirii acestui timp, stratul de contact trebuie aplicat din nou.

Mod de aplicare
Prepararea mortarului:
Continutul ambalajului trebuie turnat in cantitatea masurata de apa curata si mixat cu o bormasina pana cand se obtine o masa omogena fara aglomerari. Dupa 3 minute se amesteca din nou. Raportul de amestec: 1 parte vol. apa la aprox 4,9 parti vol. de CD 24 praf.
Aplicarea mortarului:
Mortarul trebuie aplicat in cadrul timpului de punere in opera indicat in prezenta fisa tehnica. Aplicarea se va face cu mistria pe suprafetele umede sau, in cazul betonului reparat, pe stratul de contact proaspat aplicat de Ceresit CD 30. Dupa aceea trebuie nivelat sau texturat daca este nevoie. Suprafata mortarului CD 24 poate fi nivelata imediat cu mistria, cu gletiera de plastic sau de otel sau chiar cu un burete in timp de 10-45 minute. In cadrul timpului de punere in opera mortarul trebuie aplicat pe suprafata umeda cu mistria.
In cazul aplicarii in straturi succesive, timpul dintre aplicarea straturilor nu trebuie sa depaseasca 3 ore; in caz contrar este necesar sa se astepte 24 de ore apoi sa se umezeasca din nou substratul, sa se aplice stratul de contact si numai apoi se va reaplica mortarul de umplere.
Protectia suplimentara a betonului
Protectia aditionala pentru beton impotriva coroziunii armaturii, efectului daunator al apei, inghet, agenti agresivi, conditii atmosferice este acoperirea mortarului cu un strat de hidroizolatie flexibila. Ceresit CR 166 la 3 zile dupa aplicarea mortarului Ceresit CD 24 application.
Nota:
Ceresit CD 24 se va folosi in conditii uscate, la temperaturi intre +5°C si +30°C si umiditate relativa sub 80%. Mortarul trebuie protejat impotriva uscarii foarte rapide (actiunea razelor sorelui, cu-renti de aer etc). Mortarul trebuie protejat imptriva ploii pana la uscarea completa. Se recomanda potejarea schelei. Toata datele tehnice prezentate au fost obtinute la temperatura de +20°C si umiditatea relativa de 60%. Se va lua in considerare ca in alte conditii climatice intarirea poate fi accelerata sau intarziata. Materialul proaspat poate fi spalat cu apa dar odata intarit acesta poate fi eliminat numai mecanic. A nu se amesteca cu alte agregate, aditivi sau lianti. A nu se acoperi cu materiale pe baza de gips. Ceresit CD 24 contine ciment si produce o reactie alcalina in contact cu apa. De aceea pielea si ochii trebuie protejati. In cazul contactului cu pielea se va clati din abundenta cu apa, in cazul contactului cu ochii se va solicita ajutorul medicului. Continutul de Crom VI - sub 2 ppm in timpul valabilitatii produsului.

Detalii ale produsului

Proprietăți
Special
Greutate
25 kg
Mod Prezentare
Sac
Stoc
Comanda Speciala
CERESIT
Nou

Nota Comentarii (2)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista pentru comparare