Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829

OFERTE ACTIVE

HIDROIZOLATIE EPOXIDIACA FLEXIBILA (A+B) CERESIT CE 49

HIDROIZOLATIE EPOXIDIACA FLEXIBILA (A+B) CERESIT CE 49

Ceresit CE 49 - pentru protecția suprafeței suport împotriva pătrunderii apei și acțiunii agenților chimici.

HEFCCE49
1.348,50 lei
Cu TVA

Trimite unui prieten
HIDROIZOLATIE EPOXIDIACA FLEXIBILA (A+B) CERESIT CE 49

HIDROIZOLATIE EPOXIDIACA FLEXIBILA (A+B) CERESIT CE 49

Ceresit CE 49 - pentru protecția suprafeței suport împotriva pătrunderii apei și acțiunii agenților chimici.

 


XCredit module tbi bank 3.3.2

80.99 Lei x 24 rate

Descriere

HIDROIZOLATIE EPOXIDIACA FLEXIBILA (A+B) CERESIT CE 49

 Generalitați și utilizări tipice:

• Pentru protecția suprafeței suport împotriva pătrunderii apei și acțiunii agenților chimici. Material de etanșare fără îmbinări prin cordon de rost, stabil la acțiunea substanțelor chimice, flexibil, sub plăci de gresie sau faianță. Se întrebuințează, de exemplu, în dușuri, bazine de înot, toalete, instalații de spălare, spații ude, balcoane, terase, bucătării mari, lăptării, industria chimică, textilă, pielăriei, hârtiei și băuturilor.

• Pentru suprafețe suport minerale și critice de exemplu beton, șape pe bază de ciment, tencuială, grupe de mortar PII și PIII, șapă de asfalt turnat în interior, placări ceramice anterioare, pardoseli încălzite, plăci fibrolemnoase, zidărie cu rosturi pline și masă de șpaclu pentru pardoseală.

Elemente caracteristice principale:

• stabilă la acțiunea substanțelor chimice

• impermeabilă

• acoperă fisurile

• flexibilă

• nu conține solvenți

Pregătirea suprafeței de bază:

CE 49 se aplică numai pe suprafețe suport grunduite cu CE 50, rezistente, cu capacitate portantă, curate și uscate. Straturile friabile se îndepărtează mecanic. Betonul și șapele pe bază de ciment (vechime cel puțin 28 zile) uscate, cu o umiditate 4% și șapele pe bază de asfalt turnat se pot grundui direct. Rezistența suprafeței suport trebuie să corespundă încărcărilor preconizate prin solicitări dinamice, statice sau termice. Dacă este necesar, refaceți stratul suport.

Mod de aplicare:

CE 49 se livrează sub forma a două componente, în găleți separate. Se amestecă cele două componente A+B (soluție principală + întăritor) în raport de 1:1 cu bormașina și un amestecător la cca. 400 U/ min. Nuanța trebuie să fie uniformă. Materialul de etanșare CE 49 trebuie prelucrat în interval de cca. 45 minute (+20° C). Aplicarea materialului amestecat pe grund se face nediluat, cu peria, bidineaua sau rola (trafaletul). Pentru a garanta etanșarea sigură sunt necesare cel puțin două straturi cu o grosime de 1 mm fiecare. Primul strat trebuie să facă priză (cca. 16 ore timp de întărire) înainte de a fi aplicat al doilea strat. Al doilea strat trebuie aplicat în interval de 48 ore de la aplicarea primului strat. După 1-3 zile plăcile de gresie sau faianță se pot aplica direct pe materialul de etanșare cu adeziv epoxidic CU 22 sau cu adezivi flexibili: CM 16, CM 17, CM 25. Dacă etanșarea se realizează după 4 zile ultimul strat de CE 49 trebuie împrospătat cu nisip cuarțos uscat la foc, de granulație 0,2 - 0,6 mm (de exemplu H33). Îndepărtați complet nisipul în surplus. Montarea plăcilor de gresie sau faianță se poate realiza numai după uscarea stratului. Rosturile de dilatație și de legătură sunt asigurate cu CL 152 bandă de etanșare. Banda se montează la primul strat, iar la al doilea este încorporată în materialul de etanșare. Pentru străpungerile în perete folosiți flanșă de etanșare. Resturile proaspete de material se îndepărtează cu terebentină, materialul întărit se îndepărtează numai mecanic.

Atenție!

CE 49 se prelucrează în mediu uscat și la temperaturi ale aerului și suprafeței suport de +10° C până la +30° C și o umiditate relativă a aerului sub 80%. Temperatura suprafeței suport trebuie să se situeze cu cel puțin 3°C deasupra punctului de condensare. Toate datele furnizate sunt valabile la o temperatură de +23° C și la o umiditate relativă a aerului de 50%. În cazul altor condiții climatice trebuie să se ia în considerare scurtarea sau întârzierea procesului de întărire. Ceresit CE 49 conține rășini epoxidice. Trebuie respectate avertizările și măsurile de siguranță de pe ambalaj, respectiv instrucțiunile de întrebuințare. Aplicarea se face numai cu mânuși de protecție. Încăperea va fi ventilată corespunzator și se va evita inhalarea.

Date tehnice:
 • Material de bază:  Rășină epoxidică
 • Raport de amestecare: A : B = 1 : 1
 • Densitate: circa 1,3 kg/dm3
 • Timp de punere în operă: cca. 45 minute
 • Temperatură de aplicare: între +10°C și +30°C
 • Timp de întărire: cca. 16 ore
 • Aderență: 3 N/mm2
 • Alungire: cca 75%
 • Rezistență la rupere: 5,5 N/ mm2
 • Acoperirea fisurilor la o grosime a stratului de 2 mm: cca. 1,6 mm
 • Modul de elasticitate: cca. 280 N/ mm2
 • Rezistență chimică: după cca. 7 zile
 • Consum: cca. 1,3 kg/ m2/mm
 • Culoare: gri
Ambalare:

Componenta A: găleată în cantitate de 5 kg

Componenta B: găleată în cantitate de 5 kg.

Detalii ale produsului

Greutate
Componente A B 5+5 kg
Mod Prezentare
Cutie
Stoc
La Comanda
CERESIT
Nou

Nota Comentarii (2)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista pentru comparare