Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829

OFERTE ACTIVE

GRUND PENTRU HIDROIZOLATIE EPOXIDICA CERESIT CE 50

GRUND PENTRU HIDROIZOLATIE EPOXIDICA CERESIT CE 50

Ceresit CE 50 - pentru amorsarea suprafețelor suport, absorbante și neabsorbante înainte de aplicarea materialului de etanșare flexibil pe bază de rășini epoxidice CE 49.

GCCE50
1.197,70 lei
Cu TVA

Trimite unui prieten
GRUND PENTRU HIDROIZOLATIE EPOXIDICA CERESIT CE 50

GRUND PENTRU HIDROIZOLATIE EPOXIDICA CERESIT CE 50

Ceresit CE 50 - pentru amorsarea suprafețelor suport, absorbante și neabsorbante înainte de aplicarea materialului de etanșare flexibil pe bază de rășini epoxidice CE 49.

 


XCredit module tbi bank 3.3.2

72.95 Lei x 24 rate

Descriere

GRUND PENTRU HIDROIZOLATIE EPOXIDICA CERESIT CE 50

 Generalitați și utilizări tipice:

Pentru amorsarea suprafețelor suport, absorbante și neabsorbante înainte de aplicarea materialului de etanșare flexibil pe bază de rășini epoxidice CE 49. Suprafețe suport potrivite sunt de exemplu betonul, șape pe bază de ciment, tencuieli grupele PII și PIII, șape pe bază de asfalt turnat în interior, placări ceramice, pardoseli încălzite, plăci fibrolemnoase, zidărie cu rosturi pline și mase de șpaclu pentru pardoseală.

Elemente caracteristice principale:

• prelucrare ușoară

• penetrare puternică

• consolidare

• aderență puternică

• nu conține solvenți

Pregătirea suprafeței de bază:

CE 50 se aplică pe toate suprafețele suport rezistente, cu capacitate portantă, curate și uscate. Straturile de suprafață cu rezistență insuficientă se îndepărtează mecanic. Se recomandă spălarea cu jet de apă sub înaltă presiune sau sablarea. Betonul și șapele pe bază de ciment (vechime cel puțin 28 zile) uscate, cu o umiditate 4% și șapă pe bază de asfalt turnat se pot grundui direct. Rezistența suprafeței suport trebuie să corespundă încărcărilor preconizate prin solicitări dinamice, statice sau termice. Dacă este necesar se recomandă refacerea stratului suport.

Mod de aplicare:

CE 50 se livrează sub forma a două componente, într-o găleată. Soluția de bază (componenta A) se adaugă întăritorului (componenta B) în raport 2:1 și se amestecă cu bormașina și un amestecător la cca 400 U /min. Amestecul trebuie prelucrat în interval de cca. 30 minute (+20° C). Aplicarea materialului amestecat se face nediluat cu peria, bidineaua sau rola (trafaletul). Grundul trebuie îmbunătățit cu nisip cuarțos uscat la foc, de granulație 0,2 - 0,6 mm (de ex. H33) în cazul în care aplicarea etanșării cu CE 49 se va face mai târziu de 4 zile. După uscarea grundului îndepărtați complet nisipul. CE 50 poate fi amestecat cu nisip cuarțos uscat și folosit la umplerea golurilor. Resturile proaspete de material se îndepărtează cu terebentină, materialul întărit se îndepărtează numai mecanic.

Notă: CE 50 se prelucrează în mediu uscat și la temperaturi ale aerului și suprafeței suport de +10° C până la +30° C și o umiditate relativă a aerului sub 80%. Temperatura suprafeței trebuie să se situeze cu cel puțin 3˚C deasupra punctului de rouă. Toate datele furnizate sunt valabile la o temperatură de +23° C și la o umiditate relativă a aerului de 50 %. În cazul altor condiții climatice trebuie să se ia în considerare scurtarea sau întârzierea procesului de întărire. Ceresit CE 50 conține rășini epoxidice. Trebuie respectate avertizările și măsurile de siguranță de pe ambalaj. Aplicarea se face numai cu mănuși de protecție. Încăperea va fi ventilată corespunzator și se va evita inhalarea.

Date tehnice:

  • Material de bază:  Rășină epoxidică
  • Raport de amestecare: A : B = 2 : 1
  • Densitate: circa 1,0 kg/dm3
  • Timp de punere în operă: cca. 30 minute
  • Temperatură de aplicare: între +10°C și +30°C
  • Timp de întărire: cca. 16 ore
  • Aderen†ă: 3 N/mm2
  • Rezistență chimică: după cca. 7 zile
  • Consum: cca. 0,2 - 0,3 kg/ m2
Ambalare:

Găleată în cantitate de 5 kg cu două componente.

Detalii ale produsului

Greutate
5 kg
Mod Prezentare
Cutie
Stoc
La Comanda
CERESIT
Nou

Nota Comentarii (3)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista pentru comparare