Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829

OFERTE ACTIVE

GRUND PE BAZA DE CAUCIUC SI BITUM CERESIT BT 26

GRUND PE BAZA DE CAUCIUC SI BITUM CERESIT BT 26

BT 26 Grund amorsă pe bază de cauciuc și bitum, diluabilă cu apă folosită ca grund pentru membranele de etanșare, fașiile de etanșare și benzile de fixare.

CBT26
237,82 lei
Cu TVA

Trimite unui prieten
GRUND PE BAZA DE CAUCIUC SI BITUM CERESIT BT 26

GRUND PE BAZA DE CAUCIUC SI BITUM CERESIT BT 26

BT 26 Grund amorsă pe bază de cauciuc și bitum, diluabilă cu apă folosită ca grund pentru membranele de etanșare, fașiile de etanșare și benzile de fixare.

 


XCredit module tbi bank 3.3.2

59.58 Lei x 4 rate

Descriere

GRUND PE BAZA DE CAUCIUC SI BITUM CERESIT BT 26

Descriere și utilizare:

Amorsă pe bază de cauciuc și bitum, diluabilă cu apă folosită ca grund  pentru membranele de etanșare, fâșiile de etanșare și benzile de fixare
Ceresit BT 26 “Allweather” este un grund valoros din cauciuc și bitum, diluabil cu apă, pentru îmbunătățirea aderenței membranelor Ceresit BT 21 “Allweather” autoadezive, puse în operă la rece, pentru fâșiile de etanșare și benzile de fixare Ceresit CA 21/23.

Utilizare la interior și exterior:
 • Pe toate suprafețele de bază minerale, absorbante (ca de exemplu beton, tencuială, BCA, zidărie din gresie calca roasă sau din cărămidă).
 • Pentru grunduirea și obținerea aderenței pe plăcile din po listiren extrudat. Suprafețele metalice ca aluminiul, cuprul sau zincul nu au nevoie de grunduire.
 • Pentru suprafețe de bază bituminoase, deteriorate de vre me, care necesită asanare. În cazul pietrelor cu pori mari, de exemplu piatra ponce și piatra Leca, unde se așteaptă o aderență de contact mai mică de 50%, se vor introduce alte sisteme de etanșare, ca de exemplu paste de etanșare pe bază de bitum.
Avantaje: 
 • poate fi pus în operă până la -5°C
 • pentru suprafețe de bază umede și reci
 • îmbunătățește aderența
 • se usucă rapid
 • inodor
Pregătirea suprafeței de bază:

Ceresit BT 26 grund “Allweather” se va pune în operă doar pe suprafețe de bază netede, rezistente, fără grăsimi, curate, us cate sau umede. Totodată, suprafața de bază trebuie să fie absorbantă, încât grunduirea să se usuce parțial prin absorbția în suprafața de bază. Suprafețele de bază ude, care se recunosc după o culoare închisă, și pelicula de umiditate de la suprafață se vor trata cu Ceresit CR 65 pastă de izolare împotriva umezelii de pe verso, cu 2 zile înainte. În cazul suprafețelor de bază ude, în con diții de tempera-tură sub 0°C nu este posibilă punerea în operă. Pentru astuparea golurilor și formarea închiderilor peretelui înainte de grunduire se va utiliza mortar de reparații. Muchiile se realizează sub formă de scafă cu o rază de cel puțin 4 cm. În cazul zidăriei neregulate, cu numeroase denivelări se va produce o tencuială de egalizare cu mortar de ciment. Grunduirea finală este posibilă după cca 1 până la 2 zile, în funcție de condițiile climatice și de suprafața de bază. Toate suprafețele de bază bituminoase rezistente trebuie să fie periate și curățate de praf.

Mod de aplicare:

Grundul Ceresit BT 26 “Allweather” este amestecat înainte de întrebuințare cu apă în proporții de volum 1:1 cu o baghetă de amestecat. Stratul astfel diluat este aplicat pe suprafețele de bază uscate până la 0°C și pe cele umede de până la + 5°C. În cazul temperaturilor mai joase de -5°C grundul se aplică nediluat. În cazul suprafețelor de bază cu pori mari, ca de exemplu piatra ponce și elemente cu goluri pentru zidărie, BT 26 nu este diluat înainte de întrebuințare. Grundul se aplică regulat până la saturație cu bidineaua. În cazul temperaturilor foarte joase trebuie să vă asigurați că suprafața nu prezintă gheață. Pentru lipirea benzii de etanșare, grunduirea trebuie să fie complet uscată și să aibă o aderență suficientă pe suprafață. Timpii de uscare completă depind de condițiile climatice și de cele specifice su prafeței, ca de exemplu umiditatea suprafeței de bază, umidi tatea relativă a aerului. Valorile sunt redate în datele tehnice. Impuritățile se vor îndepărta încă în stare proaspătă cu apă. Pentru punerea în operă se pot utiliza și pistoale de pulverizat Airless potrivite (de exemplu aparat de pulverizat DeP SBO, furtun HD cu diametru de 10 mm și cca 25 m lungime, pistol Airless și duză 445 de la firma Desoi/Kalbach).

Notă: Ceresit BT 26 grund “Allweather” se va pune în operă doar în cazul în care suprafața de bază este uscată, iar temperaturile sunt între 5°C și +30°C. Toate datele au fost obținute la temperatura de +23°C și umiditatea relativă a aerului de 50%. În cazul altor condiții climatice sau care țin de suprafața de bază se vor observa modificări ale timpului de uscare, precum și consecințe rezultate din aceasta. În timpul punerii în operă se vor purta mănuși de protecție potrivite. În cazul contactului cu materialul se va clăti bine cu apă. Materialul uscat se va îndepărta cu solvenți, de exemplu cu benzină. În cazul contactului cu ochii se va consulta medicul.

Date tehnice:
 • Material de bază: emulsie apoasă din bitum și cauciuc cu substanțe de umplere minerale
  Rezistență la temperatură:  de la -25°C până la + 120°C
 • Temperatură de punere în operă: de la -5°C până la +30°C
 • Consum:   în funcție de utilizare cca 150 până la 300 g concentrat/m²
Ambalare:

Găleți din plastic de 10 kg.

Detalii ale produsului

Proprietăți
Hidroizolant
Greutate
10 kg
Mod Prezentare
Găleată
Stoc
La Comanda (10-14 zile)
CERESIT
Nou

Nota Comentarii (3)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista pentru comparare