ADEZIV POLIURETANIC CERESIT CT 84 - 850ML

ADEZIV POLIURETANIC CERESIT CT 84 - 850ML

Adezivul pentru polistiren este folosit la lucrări de izolare termică şi fonică cu polistiren expandat sau extrudat, precum şi pentru lipirea diverselor ornamente din polistiren.

PREȚUL ESTE PE TUB !

CCT850ML
43,87 lei
Cu TVA

Descriere

ADEZIV POLIURETANIC CERESIT CT 84 - 850ML

Descriere: 

Adeziv poliuretanic monocomponent pentru fixarea placilor de polistiren expandat la sistemele de termoizolatie ETICS

Caracteristici:

• usor de aplicat si de utilizat
• asigura rapiditatea in executie (ex. fixare, armare si masa de spaclu intr-o singura zi)
• aderenta mare la suporturi minerale si la placi de EPS
• proprietati bune de termoizolare
• permite aplicarea la temperaturi joase numai cu umezire in prealabil
• expandare joasa si stabilitate dimensionala
• rezistenta la apa
• fara freon (CFC free)

Domenii de utilizare:

Ceresit CT 84 este un adeziv poliuretanic folosit pentru lipirea placilor de polistiren EPS pentru fatada in cadrul sistemelor de termoizolare a fatadelor ETICS. Constituie un element component al sistemului de termoizolatie Ceresit Ceretherm Express. Ceresit CT 84 poate fi utilizat pentru aplicarea placilor de EPS atat pe fatadele cladirilor noi cat si pe cladirile ce urmeaza a fi reabilitate termic prin termoizolare. Dupa aproximativ 2 ore de la aplicare placile de polistiren pot fi nivelate (prin asperizare) dibluite si apoi aplicata masa de spaclu cu plasa de armare folosind adezivul Ceresit CT 85. CT 84 nu poate fi utilizat in apropierea focului deschis sau in apropierea jarului sau cenusei pentru ca acesta contine gaz combustibil.

Pregatirea suprafetei de baza:

Ceresit CT 84 adera foarte bine pe suprafete portante minerale cum ar fi peretii din tencuiala, beton fara substante ce ar putea impiedica aderenta cum ar fi grasimi, bitum sau praf. In cazul temperaturilor scazute, suprafetele pe care se va aplica Ceresit CT 84 trebuie protejate de inghet. Aderenta tencuielilor existente si a straturilor de vopsea trebuie verificata in prealabil. Tencuielile care prezinta umflaturi (“suna a gol” trebuiesc indepartate. Orice suprafata contaminata cu alte substante nonaderente, sau suprafete cu aderenta slaba la suport trebuiesc indepartate complet prin spalare cu apa sub presiune
. Muschii sau algele trebuiesc indepartate si intreaga suprafata trebuie tratata cu solutie antifungica in concordanta cu datele tehnice. Suprafetele vechi tencuite trebuie deprafuite, spalate cu apa si lasate pana se usuca definitiv. Aderenta lui Ceresit CT 84 pe substratul pregatit corespunzator se verifica prin lipirea bucatilor de polistiren de 10 x 10 cm in cateva locuri si smulgerea acestora dupa 2 pana la 4 ore.

Mod de aplicare:

Containerul trebuie amestecat intens timp de cateva secunde, apoi capacul de protectie al valvei trebuie indepartat iar apoi containerul tinut cu valva in sus trebuie atasat la pistol .

Nota:
Pistolul trebuie infiletat (rasucit) pe tubul de adeziv! Cu pistolul atasat corespunzator la tubul de adeziv, este posibila deschiderea valvei si eliminarea adezivului prin presarea tragaciului. Profilele de fixare trebuie instalate inainte de aplicarea placilor de polistiren. Ceresit CT 84 trebuie aplicat cu pistolul iar containerul trebuie tinut cu valva in jos. Trebuie mentinuta distanta intre capul pistolului si placa de polistiren pentru a permite aplicarea adezivului. Ceresit CT 84 este aplicat pe perimetrul placilor de polistiren la o distanta de ca 2 cm de marginea placii si pe linia mijlocie a placii (paralele cu latura lunga) si apoi asezata pe perete si presata cu o mistrie mai lunga. Suprafata poate fi nivelata, corectata timp de 20 minute de la aplicarea placilor pe perete. In cazul fixarii pe tavanele balcoanelor sau pe suporturi inguste trebuiesc folosite piese de fixare aditionale si cuie. Hartia de protectie trebuie indepartata de pe banda adeziva asezata pe latura lunga a coltarului de fixare. Coltarul trebui fixat prin presare pe support astfel incat latura mica a acestuia va ramane pe latura placii de polistiren. Dupa fixarea placii in pozitie verticala sau orizontala cuiele se introduc in gaurile de pe latura scurta a coltarului asigurand fixarea. Urmatoarea placa trebuie aseazata pe partea iesita a pinilor astfel incat muchiile sale sa se atinga de muchiile placii precedente. In cazul conditiilor meteo defavorabile (vant puternic sau ploaie torentiala) protectia schelei este obligatorie. Trebuie acordata atentie speciala colturilor cladirii in cazul vantului puternic. Resturile intarite de adeziv trebuie indepartate numai mecanic. Cand containerul este scos din pistol, pistolul va fi curatat cu CERESIT PU CLEANER. Aplicarea adezivului se face in plaja de temperature 0-40 °C. Adezivul Ceresit CT 84 permite scaderea temperaturii exterioare sub 0 °C la 8 ore de la aplicarea acestuia. Toate datele au fost obtinute la o temperatura de 20 °C si o umiditate relativa de 60%. Parametrii produsului pot fi diferiti in alte conditii Ceresit CT 84 contine substante daunatoare sanatatii. In timpul aplicarii se recomanda utilizarea ochelarilor si a manusilor de protectie. Nu se admite a se manca sau fuma pe timpul lucrului. A nu se lucra in apropierea focului deschis. In cazul oricarei probleme de sanatate, trebuie consultat medicul. Tubul contie gaz inflamabil comprimat, de aceea trebuie ferit de sursele de caldura si trebuie evitata pastrarea la temperatura de peste +50 °C. Tubul nu trebuie perforat sau aruncat in foc. Tubul cu adeziv trebuie intotdeauna trasportat in cutie, in portbagaj niciodata in cabina soferului. A nu se lasa la indemana copiilor.
Prezenta Fisa Tehnica prezinta modul de utilizare a produsului, precum si modul de aplicare al acestuia, insa toate acestea depind si de pregatirea profesionala a utilizatorului. Proprietatile enumerate se bazeaza pe experienta practica si verificarile practice. Conditiile specifice obiectului dar si utilizarea corecta si in acest fel de succes a produselor noastre nu se afla in sfera noastra de influenta. Din acest motiv, in cazul in care aveti dubii, calitatea produsului trebuie verificata prin experiente proprii. Prin aparitia acestei fise tehnice de observatii toate cele anterioare isi pierd valabilitatea. Ceresit CT 84 poate fi depozitat si transportat vertical in medii racoroase si uscate la temperaturi de peste 0 °C. Data expirarii: pana la 12 luni de la data fabricatiei marcata pe ambalaj.

Detalii ale produsului

Producător
Ceresit
Volum
850 ml
Mod Prezentare
Tub
Stoc
Stoc
CERESIT
Nou

Fisiere asociate

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (2)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829

OFERTE ACTIVE

Produs adăugat în lista pentru comparare