• SUPER PRET !
  • -24%
POLISTIREN EXTRUDAT FIBRAN ECO RF

POLISTIREN EXTRUDAT FIBRAN ECO RF 8 CM NF

Polistirenul extrudat este un termoizolant realizat din spumă rigidă de polistiren extrudat (XPS), prelucrat  sub formă de panouri rigide. Calitațile principale sunt: nivelul ridicat de izolare termică, de înaltă rezistență la compresiune și umezeală, ignifug etc..

PREȚUL ESTE PE BAX !

PEFERF80
202,87 lei 266,93 lei -24%
Cu TVA

Descriere

POLISTIREN EXTRUDAT FIBRAN ECO RF 8 CM NF

Descriere:

FIBRANxps 300-L ECO RF este o placă de izolare termică realizată din polistiren extrudat, 32kg/m cu o suprafață lisă şi muchii  în forma literei “L” (nut și feder)pentru a preveni formarea punţilor termice.

Domenii de utilizare:

Izolaţia termică asigură o protecţie necondiţionată în mediu umed şi în cazul unor sarcini mecanice extrem de mari. Se poate folosi cu rezultate extraordinre în:

  • Protecţie termică a acoperişurilor plane clasice 
  • Protecţie termică în sistemele acoperişurilor plane inversate
  • Protecţie termică în sistemele acoperişurilor verzi
  • Transformarea acoperişurilor plane existente sub sistemul de acoperişuri inversate
  • Izolare termică şi protecţie cu hidro-membrană a pereţilor subsolurilor
  • Protecţie termică a piscinelor
  • Protecţie termică  a atelierelor, depozitelor şi podelelor industriale
  • Protecţie termică a plăcilor de pardoseală
Montaj:

În timpul instalării plăcilor FIBRANxps se va ţine cont de toate cerinţele de proiectare. Plăcile FIBRANxps vor fi montate pe suprafeţe plane şi curate. Plăcile pot fi tăiate cu uşurinţă cu un cuţit ascuţit, cu un ferăstrău sau cu un aparat de tăiat cu fir incandescent. Cele mai multe muchii ale produselor FIBRANxps sunt cu îmbinare în falţ (L ) sau cu lambă şi uluc (D). în mod normal, plăcile sunt instalate într-un singur strat. Montajul pe două straturi este oportun pentru plăcile cu muchii drepte (I), prevenindu-se astfel formarea de punţi termice la îmbinări. În cazul acoperişurilor plane inversate, plăcile pentru izolare termică  trebuie instalate într-un singur strat. În timpul instalării plăcilor FIBRANxps, nu trebuie utilizate dispozitive cu flacără deschisă. In cazul în care acestea urmează a fi instalate pe membrane impermeabile pe pereţii subsolurilor, acestea trebuie fixate cu benzi adezive FIBRANstick fabricate din butil-cauciuc. În prezenţa apei subterane, adezivul (ex.: un produs bituminos)trebuie împrăştiat pe întreaga suprafaţă a peretelui. În cazul utilizării izolaţiei termice FIBRANxps pe suprafeţe mai mari, în special pe acoperişuri plane calde, se va ţine cont de dilatarea sau contractarea  plăcilor din cauza diferenţelor de temperatură. În aceste situaţii, se recomandă includerea unor rosturi de dilataţie fabricate din vată minerală.

Detalii ale produsului

Tip
Extrudat
Lungime
1250 mm
Lățime
600 mm
Producător
Fibran
Grosime
80 mm
Suprafață
3,75 mp
Proprietăți
Rezistenţă fizico-mecanică sporită
Nr. plăci / bax
5
Volum
0.3 mc
Mod Prezentare
Bax
FIBRAN
Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (3)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829

OFERTE ACTIVE

Produs adăugat în lista pentru comparare