Materiale Construcții:
0770 554 910
Scule și Instalații:
0770 554 829Membrana Hidroizolatii

Oferte speciale

MEMBRANA HIDROIZOLATOARE ARCO RFC PA 5 Mărește

Produs indisponibil momentan

MEMBRANA HIDROIZOLATOARE ARCO RFC PA 5

Membrana Bituminoasă este un material hidroizolator termosudabil, din bitum aditivat. Membrana bituminoasă se folosește în majoritatea lucrarilor de hidroizolare.

PREȚUL ESTE PE M2 !
Se vinde numai la rolă !

Mai multe detalii

Fişă tehnică

TipPoliester Ardezie
Lungime10 m
Lățime1 m
Suprafață10 mp
Greutate5kg/m²
Mod PrezentareRolă

Mai multe informații

MEMBRANA HIDROIZOLATOARE ARCO RFC PA 5

ARCO RFC este o gamă de membrane speciale pe bază de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), având o armătură compozită, formată din împâslitură de poliester armată cu fibre de sticlă răsucite dispuse longitudinal. Masa bituminoasă a membranei este modificată ţinând cont de domeniul de utilizare a membranei, cu un punct de topire scăzut, permiţând astfel aplicarea cu uşurinţă a membranei peste stratul de ardezie al hidroizolaţiei vechi.
Compoziţia membranei oferă proprietăţi excelente împotriva îmbătrânirii, elasticitate, flexibilitate la rece (-50C), durabilitate.
Membranele ARCO RFC au proprietăţi mecanice deosebite datorită naturii poliesterice a armăturii şi a reţelei de armare a acesteia.
Membranele ARCO RFC se livrează cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodată şi un aspect estetic aplicaţiei.
Membrana este prevăzută cu margine de suprapunere laterală de 10 cm şi margine de suprapunere de capăt de 15 cm.
Partea inferioară a membranelor ARCO RFC este protejată cu o folie de polietilenă termofuzibilă care previne lipirea materialului când este rulat şi se topeşte în timpul termosudării cu flacără.
Temperatura corespunzătoare aplicării se poate controla, urmărind dispariţia marcajului ştanţat în relief (gofratura) de pe suprafaţa de aşezare a membranei.


Domenii de utilizare:

refacerea hidroizolaţiilor vechi, cu ardezie.